1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 22 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
22 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

22 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

İş hayatınızdaki gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. İş arkadaşlarınızla ilgili konularda etkin olabilirsiniz. Gün içinde ön planda olmak isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz bir olayı yönlendirmek isteyebilirsiniz. Bir işi geliştirmek için sorumluluk almak isteyebilirsiniz. İstikrarlı bir başarı için çaba göstermeniz gerekebilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün yeni konular öğrenmek için uygun bir gündesiniz. Uğraştığınız işler hakkında daha fazla bilgi edineceksiniz. Yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Kendi sınırlarınızı aşmak için hayatınıza yön vermek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları genişletmek için mücadele verebilirsiniz. Uluslararası konular gündeme gelebilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Gün içinde ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Eğitimle ilgili konularda gelişmeler olabilir. İnandığınız işlerle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Kardeşlerinizle birlikte yol almak işlerinizi kolaylaştırabilir. Sevdiğiniz şeylere gün içinde zaman ayırabilirsiniz. Ticari konularda parasal sıkıntılar olabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Gün içinde eşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Planlarınızda değişiklikler gündeme gelebilir. İlgilendiğiniz konulara yön kazandırmak için çaba gösterebilirsiniz. Aşk hayatınız renklenebilir. Yaratıcılığınızı arttıracak şeylere yönelebilirsiniz. Ticari konularda destekler görebilirsiniz. Yeni iş alanları sizi daha farklı görüşlere itebilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konulara hız kazandırmak isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlere yön vermek için çaba göstereceksiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Gün içinde sözleşmelerle ilgilenmeniz gerekebilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkilerinizi sıcak tutmanızda fayda var. Sağlığınıza özen gösterin.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün çocuklarınızla ilgili konulara zaman harcayabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işler daha ilgi çekici olabilir. Üzerinde uğraştığınız işlere yön vermeniz gerekebilir. Keyif aldığınız şeylere zaman ayırarak biraz kafanızı dağıtmak iyi gelebilir. Yakın çevrenizde göz önünde olabilirsiniz. Kadınlarla ilgili konular sizi zorlayabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Gün içinde ailevi konulara fazla zaman harcayabilirsiniz. Emlak konusu gündeme gelebilir. İşlerinizi toparlamak zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz sözleşmeler gündeme gelebilir. Engelleri açmak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. İşlerinizi görünür kılmak isteyebilirsiniz. Bunun için ailenizden destek alabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Hareketli zamanlar içindesiniz. Kardeşlerinizle ilgili konular önem kazanabilir. Gün içinde eğitimler düzenleyebilirsiniz. Zihinsel konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Ticari konularda kısmetler gündeme gelebilir. İşlerinize yön verebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Gün içinde kişisel konularda biraz dağılabilirsiniz. Parasal birikimlerinizle ilgili yeni fikirler yaratabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda görünür olmak isteyebilirsiniz. Ön göremediğiniz konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda engelleri aşmanız gerekebilir. Harcamalarınıza dikkat edin.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Hassas olduğunuz konulara daha duygusal yaklaşabilirsiniz. Başarılı olduğunuz konulara odaklanabilirsiniz. İstikrarlı bir başarı için işlerinizin yönünü netleştirmek isteyeceksiniz. İletişimde olduğunuz kişilerden destek görebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilişkiniz güçlenebilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün bilemediğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Gizli kalan olaylar sizi strese sokabilir. İşlerinize yön kazandırmak için daha fazla mücadele verebilirsiniz. Emin olmadığınız işlere başlamayın. Ticari konularda daha esnek olmak durumunda kalabilirsiniz. Hızlı kararlar almayın. Eğitsel konulara yönelebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün gündeminizi geleceğinizle ilgili beklentileriniz oluşturabilir. Yaptığınız planlarda değişiklikler meydana gelebilir. Sevdiğiniz konulara daha fazla yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunu konularda mücadele içinde olabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular sizi meşgul edebilir. İşlerinizin teknik kısımlarıyla ilgilenebilirsiniz.

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.