1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 22 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
22 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

22 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Kararsız tavırlarınız tamamen sizden kaynaklanmıyor. Son zamanlarda yanlış insanlar ile karşılaşmış olabilirsiniz. Ama bu umutsuz bir gün geçireceğiniz anlamına gelmesin.

BOĞA: Hayatınızda değişiklik yapmak istiyorsunuz. Kendinize fazla dönmüş olmanız sevdiklerinizi kızdırabilir. Bugün sizi sevenlere zaman ayırmalı, onların gönlünü almalısınız.

İKİZLER: Bugün oldukça enerjiksiniz. Neşeli tavırlarınız karşı tarafı etkiliyor. Finansal sornlarınız canınızı sıkmasın. Yakında maddi sıkıntılardan kurtulacaksınız.

YENGEÇ: Duyduğunuz haberlere inanamayabilirsiniz. Canınızı sıkan konulara kulağınızı kapatmalısınız. Size yakın görünen herkese güvenirseniz üzülen siz olabilirsiniz.

ASLAN: Çalışmaktan korkmayan, hatta çalışmanın üzerine yürüyün. Hayatınızı biraz daha disiplinli yaşamalı, geleceği düşünerek hareket etmelisiniz.

BAŞAK: Bugün yaşanan olaylar sizi oldukça heyecanlandıracak. Beklemediğiniz insanlardan değişik tepkiler alabilirsiniz. Gösteremediğiniz sevginizi hakedenlere göstermelisiniz.

TERAZİ: Hazırlandığınız ve kendinizi verdiğiniz birkaç projenin iptali söz konusu. Bu şekilde yaşanan sorunlara takılmamalısınız. Emeğinizin ve vaktinizin oldukça değerli olduğunu düşünüyorsunuz ama her şey planladığınız gibi gitmeyebilir.

AKREP: İş hayatınızda her şey yolunda gidecek. Çabalarınızın boşa gitmediğini görmek sizi sevindirecek. Sevdiğiniz insanla aranızda yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Tartışmalara girmeden önce bir kez daha düşünün.

YAY: Sevdikleriniz ile yaşadığınız bazı sorunlar sizi germiş olabilir. Çevrenizdekilerin sözleri sizi incitse de eleştirileri dikkate almalısınız.

OĞLAK: Hatıralar peşinizi bırakmıyor. Hiç ummadığınız bir anda karşınıza eski bir arkadaşınız çıkabilir. Elinizdekilerinizin kıymetini bilmelisiniz.

KOVA: Alacağınız iş teklifleri ile mutlu olabilirsiniz. Bu gelişmeler ile birlikte etrafınıza saçtığınız enerji artacak. Yeni bir aşk için doğru zaman.

BALIK: Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Biraz rahatlamak için yaptığınız işe küçük bir ara vermelisiniz. Sizi hala bekleyen biri var!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.