1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 22 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
22 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

22 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Çalışma hayatınızda daha fazla söz sahibi olmak isteyebilirsiniz. Ticari konular ön plana gelebilir. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Planlı olmanız gereken konulara özen göstermelisiniz. İşlerinizde yeni kararlar alabilirsiniz. İlişkiler gündeme gelebilir. Yaşadığınız olaylar farkındalığınızı arttırabilir. İşler tamamlanabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün yaratıcı alanda daha başarılı olabilirsiniz. Aşkta çatışmalar yaşanabilir. Gün içinde olgunlaşmanızı neden olacak olaylar yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleriniz sizi oyalayabilir. Çocuklarınızla zaman geçirmek için fırsat bulabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Kişisel konular ön plana çıkabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün ailevi konularda daha hassas olabilirsiniz. Sonuçlandırmanız gereken konulara odaklanmanız gereken bir gündesiniz. İlişkilerde kopmalar olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda tekrardan gözden geçirmeniz gerekebilir. İşlerinizdeki artış sizi yorduğunu hissedebilirsiniz. Kafanızı kurcalayan konularda güvendiğiniz kişilerle konuşmak isteyebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün zihinsel olarak kendinizi yaratıcı hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Sizin sorumluluğunuzda olan konularda yoğunluk olabilir. Bazı işlerinizde daha güvenilir kaynaklara ulaşmak isteyebilirsiniz. Yeni haberler alabilirsiniz. Ticari konular gündeme gelebilir. Katı olduğunuz durumlara dikkat etmelisiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün maddi kaygılar içinde olabilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla sabır göstermeniz gerekebilir. İkili ilişkilerinizde karar vermeniz gereken durumlar oluşabilir. Ticari konular gündeme gelebilir. Finansal konularda başkalarından yardım alabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Çalıştığınız konularda detaylara takılabilirsiniz. Kendinizi kontrol altında tutmanız gereken olaylar gündeme gelebilir. Yabacılarla ilgili konularda daha temkinli olmanız gerekebilir. İlişkileriniz gündeminizi etkileyebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün sosyal konulara ilgi gösterebilirsiniz. Başkaları için yapabileceğiniz hizmetler olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda hızlı karar almamalısınız. Çatışma içinde olduğunuz konuları kabullenmeye çalışın. İş hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. Zihinsel süreçlerinizde sizi karmaşaya sürükleyen olaylar yaşayabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Gelecek ile ilgili konuları karara bağlayabilirsiniz. Sosyal konularda daha fazla ön planda olacaksınız. Parasal konularda dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Çalışma hayatınızda karar vermeniz gereken işler sizi yorabilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Gün içinde gençlerle ilgili konular farkındalık yaratabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün iş hayatınızdaki konular ön plana çıkabilir. Üstlerinizle birlikte yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Yeni işler gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinizde çatışmalar olabilir. Aldığınız kararları gündeminize koyabilirsiniz. Keyif aldığınız konuları başkalarıyla paylaşmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün yaşadığınız olaylarda farkındalığınız artabilir. Farklı konularla ilgilenme fırsatınız olabilir. Babanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Aile büyükleriyle paylaşacağınız bir gündeminiz olabilir. Yabancılarla ilgili konulara özen göstermeniz gerekebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Gün içinde ortaklı konularla ilgilenebilirsiniz. Sizi endişeye sokan konulardan uzak durmanızda fayda var. Tartışmalar gündeme gelebilir. Bazı olayları fark edip önüne geçmek isteyebilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için çaba sarf edebilirsiniz. Zihinsel anlamda kendinizi aktif hissedebilirsiniz. Finansal anlamda yenilenme içinde olabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün eşinizle ilgili konularda kendinizi daha aktif hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerde sözlerinize özen göstermelisiniz. Karşıt fikirler ortaya çıkabilir. Yaşadığınız olaylarda farkındalık kazanabilirsiniz. Sizi uğraştıran olaylar karşısında tepkinizi koymaktan çekinmeyeceksiniz. Parasal konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.