1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 22 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
22 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

22 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

 Koç 

Bu, hoş sürprizler ve yeni fikirlerin günü. Uzun zamandır canınızı sıkan bir problemin çözümü olarak size ateşkes önerilebilir. Eğer karşı tarafgönlünüzü almak için acele etmiyorsa, ilk hamleyi siz yapın ve verecekleri karşılığı görün. Alışılmadık girişimler için iyi bir zaman.

Boğa

Boğalar yalnızca kendi imkanlarına bel bağlamamalı ve ekiple ters düşmemeli. İyi itibarlı araçları geri çevirmeyin. İletişim ve insan kaynakları yönetimi ile ilgili yetenek ve yöntemlerin yanısıra, iyi itibarlı araçları da göz ardı etmeyin.

İkizler 

Bugün; canlandırıcı online ilişkiler, yurt dışında iş geliştirmek ve uzaktan eğitim için harika bir gün. Tüm İkizler burcundakiler, insanlarla olan çalışmalarında önemli bir gelişme ve hatırı sayılır bir başarı beklentisinde olmalı.

Yengeç

En iyi olduğunuz şey 22 Nisan 2015’te bekleyebilir. Kendinizi daha az tanıdığınız bir alanda deneyin. Mükemmel bir sonuç hedeflemeyin, sürecin tadını çıkarın. Bugün, tutucu Yengeçler’e düşünme biçimlerini değiştirmek için mükemmel bir fırsat veriyor. En değerli ve el üstünde tutulan şeyleri tehlikeye atmamak koşuluyla, bir takım iş risklerini yönetmeyi kabul edebilirsiniz.

Aslan 

Aslan tüm sorunların yükünü omuzlamamalı ve gururla, yalnız başına taşımamalı. Hayatı daha basit ve kolay yaşayın, iletişim kurarken seçici olmayın. Onurunuzu çiğnemiyorsa kısa süreli anlaşmalar yapmakta rahat olun.

Başak 

Eğer başından beri eğlence düşünmek yerine kafası işle meşgulse, Başak her türlü görevi gayet iyi şekilde yerine getirecek. Bugün alıştığınız çalışma tekniklerini modernleştirebilir, eski iş ve müşteri bağlantılarınızı kullanabilirsiniz.

Terazi 

22 Nisan 2015’te, Teraziler fiziksel ve ruhsal anlamda harika bir durumda olacak. Eğer keyifsizseniz, daha iyi ve daha hevesli hissedeceksiniz . Eski hobiniz veya arkadaşlarınızla ilişkiniz öncelikli hale gelecek. Herhangi bir anlaşmazlık, gayri-resmi bir ortamda kolayca ortaya çıkabilir ( bir arkadaşınızın evinde, hobi klubünde, halka açık bir ortamda ya da şehrin dışında).

Akrep 

Akreplerin doğal içgüdüleri olan kendini koruma, geçici süreyle servis dışı olabilir. Uzaktta tuttuğunuz ya da başlamak için uygun hissetmediğiniz projeler için avantajlı bir gün olacak. Sizi korkutan şeyler bugün ilk denemede başarıya dönüşecek.

Yay 

Yaylar bunun gibi günlerde anlama eksikliğiyle ilgili şikayette bulunmazlar. Ne yaparsanız yapın, her anlamda destek göreceğiniz garanti. Eski bağlantılarınızı gündeme getirebilir ya da yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Blog yazılarınızı tazelemek veya ilgi duyduğunuz şeylere dair online kaynakları ziyaret etmek sizin için yararlı olacaktır.

Oğlak 

Oğlaklar gelir elde etmenin yollarını düşünmeli. Tüm olanaklardan yararlanmanız mümkün olmayabilir. Teknoloji, elektronik ve yönetim alanlarındaki bilginize başvurmak için iyi bir gün. Bu alanlardaki alçakgönüllü becerilerin bile, asıl meşguliyetinizde iyi yardımları bulunabilir.

Kova 

Enerji, devingenlik ve girişimcilik; Kovalara umduklarından fazlasını yapmalarında yardımcı olacak. Beklenmedik ve kafa karıştırıcı durumlar çabucak sizin lehinize çözülecek. Başarılı anlaşmaların gerçekleşmesi mümkün. Yabancılarla, kolluk kuvvetleriyle, eğitsel/yasal temsilcilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Balık 

Cesur ve akıllıca tecrübeler için müthiş bir gün. Faaliyetleri bilgisayar teknojileriyle ilgili olan ya da online sosyalleşmenin tadını çıkaran Balıklar oldukça fazla fırsata sahip olacaklar. Eğer sizin tarzınız değilse, başkalarını seyredin - bazı yararlı numaralar öğrenebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.