1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 22 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
22 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

22 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Duygusal zıtlıkların olduğu bir gün sizi bekliyor. Kafanızı kurcalayan biri varsa ilişkinizin adını koymak ve açık açık konuşmak için oldukça uygun bir gün.

BOĞA:  Uzun zamandır üzerine çalıştığınız konular ya da dilediğiniz şeyler için olumlu bir gün. Daha iyi hissetmek adına sakin davranmanız gerekiyor. 

İKİZLER: Çalışma ortamınıza yeni katılan insanlarla aranızda güzel bir arkadaşlık ilişkisi başlayabilir. Kariyer alanında size yeni kapılar açılmasına yardımcı olacak kişilerle bağlantı kurabilirsiniz. 

YENGEÇ: Kontrolcü yapınızı biraz olsun törpülemelisiniz. Aksi takdir de karcı cins bu tavrınızdan sıkılıp sizden uzaklaşabilir. 

ASLAN: Karasız tavırlarınız karşı cinsle aranızın açılmasına neden olabilir. Birlikte olduğunuz insana daha çok zaman ayırmalısınız.

BAŞAK:  En ufak tartışma dahi sizi derinden etkileyebilir. Duygularınızın oldukça yoğun olduğu bir gündesiniz. Konuşmadan önce bir kez daha düşünün.

TERAZİ: ok sevdiğiniz birisiyle fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Duygusal düşünmek yerine mantığınızla hareket etmeyi unutmayın. 

AKREP: nuttuğunuz önemli detayları hatırlayacak ve bazı girişimlerde bulunacaksınız. Hoşlandığınız kişiye karşı çekingen olmayın. İçinizden gelenleri saklamayın

YAY:  Yüksek beklentilerinizi dile getirmekten çekinmenize gerek yok. İnsanların bilmesine izin verin. İlişkinizin gidişatını olumlu yönde etkileyecek konuşmalar yapabilirsiniz.

OĞLAK: Eleştirel yönünüz ön plana çıkacak ve en ufak detayları dahi yakalayabiliyorsunuz. Zor beğenen biri olduğunuzu düşünenler ortaya çıkabilir.

KOVA: Tartışma ortamlarından uzak durmanızda fayda var. Çünkü ister istemez taraf olabilirsiniz, bu da insanlarla olan ilişkinizi zedeleyebilir. Aşkta istediğiniz düzeni oturtmaya az kaldı.

BALIK: Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Geçmişten bugüne taşıdığınız değerlerin size fayda sağladığını göreceksiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.