1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 22 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
22 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

22 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

 

KOÇ: Birlikte çalıştığınız insanlarla ufak da olsa sorun yaşayabilirsiniz. Hayatınızla ilgili aldığınız kararlar yüzünden pişmanlık duyabilirsiniz.

BOĞA: Ertelediğiniz işler yüzünden canınız sıkılabilir. Eğer vakit ayırırsanız çok çabuk toparlayabilirsiniz. Tartışmaların büyümemesi için daha sakin davranmalısınız.

İKİZLER: Beklentilerinizin yüksek olduğu bir gün. İnsanlardan beklentileriniz çok yüksek. Mutlu olmak istiyorsanız olayları biraz akışına bırakmalısınız.

YENGEÇ: Enerjiniz çok yüksek bir geçireceksiniz. Anlamlandıramadığınız bir sevinç var bugün içinizde. Aşk hayatınız hareketlenebilir. Ailenizle beraber kısa süreli tatile çıkabilirsiniz.

ASLAN: İlişkinizde biraz heyecanınızı kaybetmiş olabilirsiniz. Partnerinizle bu durumu konuşup bir çözüm bulmalısınız.

BAŞAK: İş anlamında biraz heyecanınızı ve umudunuzu kaybedebilirsiniz. Ancak her an her şey olabilir bunu da unutmayın.

TERAZİ: Özel hayatınızda daha ılımlı olmanız gereken bir dönem. Sorun yaşamak istemiyorsanız daha anlayışlı olmalısınız.

AKREP: Düşüncelerinizle yaptıklarınızı karşılaştırabilir ve karamsar bir tavır içine girebilirsiniz. Pozitif düşünmeniz gereken bir dönem.

YAY: Attığınız adımlar sizin lehinize sonuçlanıyor. Sevindirici haberler alacaksınız. Her şeyi kafanıza takmamalısınız. Bu durum sizin yararınıza olacak.

OĞLAK: Bu aralar sıkıntılı bir dönem geçiriyorsunız. Her şeye koşturmaya çalışırken yorgun düşüyorsunuz. Daha dikkatli olmalısınız.

KOVA: Sağladığınız ayrıcalıklar sayesinde iş hayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor.

BALIK: Gününüz her anlamda iyi geçecek. Aldığınız kararların faydasınız göreceksiniz. Sevgiliniz size sürpriz yapabilir.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.