1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 22 YAŞINDA İNTİHAR ETMEK İSTEDİ!
22 YAŞINDA İNTİHAR ETMEK İSTEDİ!

22 YAŞINDA İNTİHAR ETMEK İSTEDİ!

KKTC'de yürekler bir kez daha ağızlara geldi, 22 yaşındaki genç;

A+A-

 

LEFKOŞA'NIN GÖBEĞİNDE SOLUKLARIN KESİLDİĞİ AN...

22 yaşındaki genç...

BORCU... HAYATI

Borcu olduğu sebebiyle 22 yaşındaki Mumin Gergen, Akdeniz Karpaz Üniversitesi’nin damına çıkarak intihar girişiminde bulundu...

Olay üzerine Polis ekipleri ve ambulans bölgeye gelirken itfaiye ekipleri de aşağıya branda gerdi...

Polisler genci uzun  çalabalar sonucundan ikna ederek aşağıya indirdi... Olaya tanık olan vatandaşlar yaşanan durum karşısında korku ve paniğe kapıldı. Neyse ki korkulan olmadı ve genç üniversitenin çatısından aşağı indirilmeye ikna edildi.

5 bin 500 TL borcunu ödeyemediği için Lefkoşa’nın en yüksek binalarından birisinin çatısına çıkan Mumin Gergen’e para yardımı yapıldı

Mumin Gergen isimli 22 yaşındaki bir genç dün saat 17.00 civarında, Başkent Lefkoşa’nın en yüksek binalarından birisinin çatısına çıkarak, 5 bin 500 TL borcu olduğunu ve bu parayı bulamazsa kendisini aşağıya atacağını söyledi.

Bölgede heyecanlı dakikalar yaşatan, sağlık ve itfaiye ekiplerini seferber eden Gergen, hayırsever iki vatandaşın verdiği 5 bin 500 TL’yi alınca ikna oldu ve aşağıya indirildi.

Gergen’in Kuzey Kıbrıs’ta turist olarak bulunduğu ve Lefkoşa’da bir pansiyonda yaşadığı öğrenildi. Yetkililerden alınan bilgiye göre, 5 bin 500 TL’lik borcu ödeyemediğinden dolayı çatıya çıktığı öğrenilen gence, iş adamı Erol Ermataş ve duyarlı bir vatandaş istediği parayı vererek, aşağıya inmesini sağladı.

Küçük Kaymaklı bölgesinde faaliyet gösteren bir iş yerinin direktörü olan Erol Atakan, Gergen’e 5 bin TL nakit para verdiğini söyledi. Edinilen bilgiye göre, çevredeki duyarlı bir vatandaş ise geriye kalan 500 lirayı verdi. İnsan hayatının önemli olduğunu dile getiren Atakan, çatıya kendisinin de çıktığını ve gencin parayı saydıktan sonra polis tarafından aşağıya indirildiğini söyledi. Atakan, insanın borcu için canını gözden çıkarmasının bir çözüm olmadığının da altını çizdi.

Vatandaşlar, Erol Atakan’ı, bu duyarlı davranışından dolayı tebrik etti.

  Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.