1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 22 YAŞINDA Kİ GENCİN YÜREK ACITAN ÖLÜMÜ!
22 YAŞINDA Kİ GENCİN YÜREK ACITAN ÖLÜMÜ!

22 YAŞINDA Kİ GENCİN YÜREK ACITAN ÖLÜMÜ!

22 YAŞINDA Kİ GENCİN YÜREK ACITAN ÖLÜMÜ!

A+A-
Lefkoşa- Gazimağusa anayolunda dün sabah saat 00.15’te meydana gelen trafik kazası yine can aldı. İki aracın Dr.Fazıl Küçük Bulvarı istikametinde yüzyüze çarpışması sonucu meydana gelen kazada, BR 684 plakalı araç sürücüsü, 22 yaşındaki  Ahmet Oran, olay yerinde hayatını kaybetti. İddialara göre kazaya sebebiyet veren ve hayatını kaybeden Ahmet Oran olay esnasında alkollüydü. Aslen Hataylı olan ve uzun yıllardır Kuzey Kıbrıs’ta yaşayan Oran ailesi, bayram sabahını karşılamaya hazırlanırken gerçekleşen feci kazada 22 yaşındaki oğullarını kaybetmenin hüznüne boğuldu.

 

Kaza nasıl oldu?
Polisten alınan bilgiye göre kaza, Lefkoşa-Gazimağusa anayolunda, araçların seyir istikametine göre ters yönde BR 684 plakalı araç ile sağ şeritten dikkatsizce Lefkoşa istikametine doğru yol alan” Ahmet Oran, yolun kuzey kısmında bulunan Univet Trading Ltd önlerine geldiğinde o esnada aynı şeritte Gazimağusa istikametine doğru seyreden Murat Duyan yönetimindeki LE 666 plakalı Mercedes marka aracın önünü tıkadı.
İki aracın yüz yüze çarpışması sonucu Ahmet Oran kaza yerinde yaşamını yitirdi. Aynı araçta yolcu olarak bulunan 16 yaşındaki Şeref Oran ise ağır yaralı olarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı.

 

Diğer sürücü şoka girdi
Kazaya karışan  LE 666 plakalı araç sürücüsü Murat Duyal’ın Lefkoşa istikametinden  bir otelin müşterilerini  almak için Ercan Havalimanına doğru seyrettiği belirtildi. Görgü tanıkları, kazanın ardından şok geçiren 43 yaşındaki Murat Duyan’ın  yaklaşık 10 dakika aracından çıkamadığı ve  kazanın etkisiyle kendisine yardım etmeye çalışan itfaiye erlerine sürekli “Benim çocuklarım var, benim çocuklarım var hayattamıyım” dediği belirtildi. Diyalog’un elde ettiği bilgiye göre, Murat Duyal, adlı vatandaş kazada kusuru bulunmadığı için mahkemeye çıkarılmayacak. 


 

Küçük kardeş hayati tehlikeyi atlattı
Toplumda büyük üzüntü yaratan kazada, BR 684 plakalı araçta  yolcu olarak bulunan Ahmet Oran’ın 16 yaşındaki erkek kardeşi  Şeref  Oran ise ağır yaralandı. Şeref  Oran kazanın ardından  itfaiye ekiplerinin  hurdaya dönen aracın  kapı ve  tavanı  kesmesiyle çıkartılabildi. 112 acil servis ambulansı ile Dr.Burhan Nalbantoğlu Devlet  Hastanesi Yoğun Bakım Servisine kaldırılan Şeref’ten sevindirici haber dün öğle saatlerinde alındı. Hayati tehlikeyi atlatan Şeref Oran, Ortopedi ve Tramvalotoji servisinde tedavi altına alındı. 

 

Görgü tanıkları ne dedi?
Korkunç kazanın ardından Diyalog muhabirleri görgü tanıklarıyla konuştu. Kaza sonucu yaşamını yitiren Şeref Oran’ın  üst kısmının çıplak ayaklarında da ayakkabı olmadığını anlatan görgü tanıkları, Oran kardeşlerin bölgedeki bir markete girerek çips ve bira aldıklarını söyledi.
İki kardeşin  marketten çıktıkları zaman aracın ışıklarının açık olduğunu ancak  biraz ilerledikten sonra aracın ışıklarının kapatıldığını gözlemlediklerini anlatan görgü tanıkları,  kısa bir süre sonra bir gürültü duyduklarını ve olay yerine gittiklerinde ise sanki bomba düşmüş gibi bir manzaralya karşılaştıklarını kaydetti. 

 

Aile hastane önünde fenalık geçirdi
Kazanın ardından haberi alan ailesi önce olay yerine koştu ardından da hastaneye gitti. Ahmet Oran’ın vefatını öğrenen aile  yakınları hastane önünde  fenalık geçirdi. Oran ailesine yakın kaynaklar  BR 684 plakalı aracın Ahmet Oran’ın abisi Ramazan Oran’a ait olduğunu ve izinsiz olarak aracın alındığını iddia etti. Kazanın olduğu sıralarda anne Leyla Oran ve baba Abdulrrahman Oran’ın çocuklarının nerde olduğundan habersiz oldukları aktarıldı. Ahmet Oranın  naaşı bugün saat 10:00’da Ercan Havalimanından  memleketi Hatay’a gönderilecek. 
Diyalog
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.