1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 22 YAŞINDAKİ GENÇ İÇİN KRİTİK 48 SAAT!
22 YAŞINDAKİ GENÇ İÇİN KRİTİK 48 SAAT!

22 YAŞINDAKİ GENÇ İÇİN KRİTİK 48 SAAT!

Halen yoğun bakımda;

A+A-

Kavaz için kritik 48 saat!

Kullandığı kamyonun kasası yüksek gerilim hatlarına dokunan 22 yaşındaki Salih Kavaz’ın tedavisi Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde devam ediyor

Güzelyurt’a bağlı Kalkanlı köyünde önceki gün meydana gelen iş kazasında ağır yaralanan 22 yaşındaki Salih Kavaz’ın durumu ciddiyetini koruyor.
Kullandığı kamyonun, toprak döktüğü sırada yüksek gerilim hatlarına takılması ve 11 bin voltluk elektrik akımına maruz kalması sonucu ağır yaralanan Kavaz’ın tedavisi  Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde sürüyor.

Hastane başhekimi Dr Ramadan Kamiloğlu, Kavaz’ın bilincinin açık, sağlık durumunun ise düne göre daha iyi olduğunu söyledi.

Elektrik akımının vücutta pek çok organı etkileyebileceğinden bahseden Kamiloğlu, buna bağlı komplikasyon oluşabileceğini, Kavaz’ın sağlık durumu için 48 saatin ‘kritik’ olduğunu açıkladı.

Kamiloğlu: “Kavaz’ın vücudunda çok fazla yanık bulunmuyor. Hastanın durumu düne göre daha iyi. Ancak bu gibi durumlarda ilk 48 saat çok önemli” dedi.

YD

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.