1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 22 YAŞINDAKİ GENÇ, SOKAK ORTASINDA ŞOK ETTİ!
22 YAŞINDAKİ GENÇ, SOKAK ORTASINDA ŞOK ETTİ!

22 YAŞINDAKİ GENÇ, SOKAK ORTASINDA ŞOK ETTİ!

22 yaşındaki genç Gazimağusa'nın en işlek caddesinde turist kadına...

A+A-

 

Gazimağusa’nin en işlek caddesi olan  Salamis yolu üzerindeki İsmet İnönü bulvarında Diyalog'un haberine göre, önceki gün görenleri şok eden bir olay yaşandı.

Saat 14.30 sıralarında cadde üzerinde yürüyen 41 yaşındaki Moldovalı kadının yanına yaklaşan 22 yaşındaki H.T. bir anda pantalonu indirdi ve cinsel organını göstererek, foroğtafının çekilmesini istedi.

Hayatında ilk kez böylesi bir olayla karşılaşan Moldovalı kadının cadde ortasında çığlık atarak yardım istedeği belirtildi.

Özgülen kebab salonu yakınlarında gerçekleşen olayda H.T.’nin, Moldova uyruklu kadına önce sözlü olarak tacizde bulunduğu, karşılık görmeyince, çirkin harekete yöneldiği öğrenildi.

Gündüz vakti onlarca kişinin önünde gerçekleşen olay sonrası H.T. isimli genç tutuklanarak hakkında yasal işlem yapıldı. Bir gün süre ile poliste tutuklu kalan H.T. dün kendisine dava okunarak serbest bırakıldı.

“Önce Moldovalı laf attı”

Öte yandan olaya şahit olduğunu iddia eden H.T’nin yakın bir kişi, Moldova uyruklu kadının H.T’ye laf atıp fotoğrafını çektiğini, H.T’nin ise bunun üzerine sinirlenip konu olayı gerçekleştirdiğini öne sürdü.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.