1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 23 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
23 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

23 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ:
Disiplinli ve inatçı tavırlarınızda haklı olduğunuz çok neden olabilir. Çevrenizi sorgularken, olayları tek yönlü düşünüyorsunuz. Bugün, işinizi doğru bir şekilde yapmak istiyorsanız , elinizdeki doneleri değerlendirmeli ve ayrıntılar üzerinde durmamalısınız. İşler sizi beklerken, zaman kaybetmemelisiniz.

BOĞA:
Sezgilerinizle üzerine gideceğiniz meselede; Ay'ın konumu size gerekli desteği veriyor. Şahit olduğunuz davranışlar nedeniyle doğruluk ve güven arayışı içindesiniz Bu konuda sevdiğiniz kişiye de sorgulayıcı tarzda konuşmalar yapıyorsunuz. Sağlam karakterli yapınızı bulunduğunuz her ortamda hissettirin.

İKİZLER:
Duygularınızı paylaşırken yaşayacağınız zorluklar karşısında güçsüz hissedebilirsiniz. İyi niyetle konuştuğunuz halde, karşınızdakilerin sizi anlamaları zorlaşabilir. Bugün, maddesel konulara daha çok ağırlık vererek, yaşantınız rahatlatacak koşulları gözden geçirmelisiniz.

YENGEÇ:
Bugün yalnızlık duygunuz çok güçlü ve olaylara duygusal yaklaşıyorsunuz. Anlaşılmadığınızı zannederek, arkadaşlarınızın kalbini kırabilirsiniz. Geçmişinizle ilgili olayların etkisinde kaldığınız zaman karamsar oluyorsunuz.

ASLAN:
Planladığınız işlerde zorlanabilirsiniz. Duygularınızla yaratacağınız esneklik sizi olumlu yönde geliştirirken, farklı işleri denemek istiyorsunuz. Performansınız çok yüksek ve bugün, kısa vadeli yolculuklar size sayısız avantaj kazandıracak.

BAŞAK:
Enerjinizin yüksek olduğu bir gün yaşayacaksınız. Sevdiğiniz kişiye yüklediğiniz duygusal gereksinme onu çok fazla etkileyecektir. Bugün, risk alma konusunda çekimser davranabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda belirgin bir hareketlenme söz konusu olacak. Vitamin almalısınız.

TERAZİ:
Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor, en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Yeni açılımlara hazır olmanıza rağmen, sizi kısıtlayan pürüzler konusunda ikilem yaşayabilirsiniz. Bugün sinir gerginliklerine açıksınız.

AKREP:
Girişimciliğinizi en üst düzeyde kullanabileceğiniz bir gün. Eski dostlarınız sizinle beraber olmak isteyecekler ve hoş sohbet bir gün geçireceksiniz. Bugün mesleki anlamda başarı istemeniz doğal ve olayların üstesinden geleceksiniz.

YAY:
Kendinize güveniyor olmanız, çevreniz içinde olumlu bir tablo oluşturuyor. Size gelen fırsatlara hayır dememelisiniz. Soğuyan havalar sizi olumsuz etkiliyor. Sağlam bir bünyeniz olmasına rağmen, bir anda keyfiniz kaçıyor.

OĞLAK:
Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler olumlu gelişiyor. Olumlu duygular içinde bulunacak, geleceğe yönelik daha yapıcı istekler içine gireceksiniz. Sevgilinizin ilgisi keyiflendirecek. Hayata geçirmeye çalıştığınız bir iş, bazı kişiler tarafından engelleniyor. Kimsenin talip olmadığı uzun vadeli bir iş yolculuğuna siz istekli olacaksınız. Bu, şu günlerdeki duygusal yorgunluğunuza çok iyi gelebilir. Bugün maddi olarak yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat etmelisiniz.

KOVA:
Bugün, yardımlaşma duygularınız çok yoğun bir şekilde seyrediyor. Yaratıcılığınız konusunda kendinize güveniyorsunuz. Çevrenize karşı temkinli ve tereddütlü davranma konusunda haklı nedenleriniz olabilir. Sözlü ifadelerinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz ve kendinizi savunma konusunda, ısrarcı bir tutum izleyeceksiniz.

BALIK:
Ailevi iç güdülerinizin yoğun olduğu bir gün. Sevdiklerinizi koruma içgüdüsüyle hareket ettiğiniz için, istemeseniz de zararınız dokunabiliyor. Onların bağımsızlık duygularına müdahale etmemelisiniz. Baskıcı davrandığınız zaman aranızda problemlerin oluşmasını engelleyemiyorsunuz. Bugün kendinizi geriye çekmeyi denemelisiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.