1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 23 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
23 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

23 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Sizin için yeni fırsatlar geliyor. Kariyerinizde şanslı olduğunuz bir süreç. Akşam saatlerinde ise arkadaşlarınızla beraber olmak isteyebilir ve güzel bir organizasyon yapabilirsiniz.

BOĞA: Aşk kapınızı çalabilir bu aralar dikkat etmelisiniz. Hayatınız renklenecek. Yaşadıklarınızı arkadaşlarınızla paylaşmalısınız.

İKİZLER: Bugün iş yerinizden uzak kalabilir, dışarıda bazı işler peşinde olabilirsiniz. Haftanın stresiniz ailenizle ve hobilerinizle vakit geçirerek atabilirsiniz. Bir arkadaşınız sizden yardım isteyebilir.

YENGEÇ: Gün boyunca işinizle ilgili yoğun bir koşuşturma içerisine girebilir, yoğunluktan bitkin düşebilirsiniz. 

ASLAN:  İş yaşamınızda fazla tedirgin davranıyorsunuz.Bugün yaşadığınız bazı problemleri çözmek adına ideal bir gün. Ertelediğiniz iler yüzünden başınız biraz ağrıyabilir.

BAŞAK: Kendinizi ön planda tutmak, hakkında konuşulan kişi olmak ve ilgi görmek arzusundasınız. Bu konuda ilginç çabalarınız olabilir. 

TERAZİ: Haklı olduğunuz konularda taviz vermiyorsunuz. Bu durum iyi olsada bazen size sıkıntıya sokabilir. Daha ılımlı olmanızda fayda var.

AKREP: Gün boyunca üzerinizde baskı hissettirebilecek haberler alabilirsiniz. Ailenizle bir araya gelebilir, sevdiğiniz kişiyle bir aile organizasyonuna katılabilirsiniz. Mutluluk açısından güzel bir gün olacak.

YAY:  Zaman her şeyin ilacıdır biraz sabredersiniz hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

OĞLAK: Kendinizi fazla yıpratıyorsunuz. Sürekli üzülerek elinize bir şey geçmez. Bir an once kendinizi toparlamalısınız. Sevdikleriniz sizing yanınızda.

KOVA: Bugün orijinal ve ilginç organizasyonlara katılabilirsiniz. Kendinizi enerjik ve mutlu hissedebilirsiniz. Öte yandan sizden uzakta yaşayan aile bireyleriyle ilgili haberler sizi sevindirebilir.

BALIK: Bugünü kendinize ayırarak geçireceksiniz. Kişisel gelişiminiz için yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Gireceğiniz ortamlarda yeni arkadaşlar kazanabilirsiniz. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.