1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 23 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
23 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

23 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizleri ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sevgili Koçlar, saat 04:31 Ay-ikizler burcu seyir etkinliğinde Çarşamba gününe merhaba diyoruz. Hayatın eğlenceli ve çocuksu olan taraflarını ortaya çıkartıcı ve zihinsel açıdan algılamanızı güçlendiricidir. Karşınızdaki kişinin sizi kandırması, kendi arzuları doğrultusunda yönlendirmesi zordur.

Saat 16:55 Ay-Neptün görünümü, bir yandan etrafımızla iletişimde bulunurken, diğer taraftan kendi dünyamıza içimize yönelmenin işaretçisi. Bu gelgitli ruh hali dağınık düşünmemize neden olur. Mantığımızı mı kullanalım, duygularımızla hareket edelim bilemeyebiliriz. Böyle durumlarda verilecek bir karar yanlış olabilir.

Saat 21:45 Ay-Satürn karşıtlığında, özellikle yakın çevremizle olan ilişkimizde hareketlilik, haberleşme yoğun olur. Ancak henüz yeni tanıdığımız veya bir şekilde karşılaştığımız insanlarla aramızda belli bir mesafe koymayı tercih ederiz. Anlayışlı olmak, dinlemek, ifade etmek konusunda kendimizi daha fazla öne alabiliriz. Fakat bunun ayarını da bilmek lazım. Herkesin bizim gibi düşünmesi mümkün olmayabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

 

Sevgili Boğalar Çarşamba günümüz saat 04:31 Ay-İkizler burcu etkinliği altında başlıyor. Çevrenizdeki insanların ikiyüzlü tavırlarından hiç hoşlanmazsınız. Bir öyle bir böyle davranmaları karşısında şaşırırsınız. Nasıl böyle davranıyorlar, nasıl içleri rahat ediyor diye içinizden geçirirsiniz. Mali konularda bütçenizi aşmamaya çalışırsanız gayet iyi olur.

Saat 16:55 Ay-Neptün görünümü, parasal konularda akıllıca değerlendirmede bulunmanızı sağlasa da, siz yine de bağlantıda bulunduğunuz kişileri veya yapacağınız işleri bir daha kontrol ediniz.

Saat 21:45 Ay-Satürn karşıtlığı parasal konulardaki hesabın, çarşıya uymaması sözüne benzer. Bir yandan harcamak meyli yüksektir. Ancak diğer yandan, zaruri olan ödemeler için birileri sizi sıkıştırır. Bütçenin ayarının şaşmaması için, paramızı dikkatli kullanalım.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

 

Sevgili İkizler, burcunuzun üzerinde saat 04:31 itibariyle ilerleyen Ay, günün tümünde etkili olacak. Bu enerji geçişinde, hangi konuda olursa olsun verdiğiniz mücadele, sabır ve emeğin  karşılığını almak istersiniz. Karşınıza çıkacak kişinin veya hayatınızda bulunan insanın size karşı sıcak, ilgili, sadık ve güvenilir davranmasını bekleyebilirsiniz.

Saat 16:55 Ay-Neptün görünümü, işlerimizi yoluna koymak arzunuzu işaret ediyor. Ancak doğru bir iş üzerinde miyiz, kimlerle bağlantımız var, bunlara dikkat edelim.

Saat 21:45 Ay-Satürn karşıtlığı, kendimizi her konuda ifade etmek, dinletmek, kabul ettirmek arzumuzu işaret ediyor. Ancak partnerimiz aynı düşünmeyebilir. Hatta aranızdaki görüş farklılığı nedeniyle size karşı toleranslı davranmaması mümkündür. Tartışmak, baskı kurmak zamanı değil.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

 

Sevgili Yengeçler Çarşamba günümüz saat 04:31 Ay-İkizler burcu geçişi altında başlıyor. İsteklerinizi elde etme arzusu veren ve sizi harekete geçirici olan bu enerji huzursuzluk da yaratabilir. Eğer bir şeylere kafanızı takılıysa, lütfen bir daha düşününüz. İyi niyetinizin kullanılmasına izin vermeyiniz.

Saat 16:55 Ay-Neptün görünümü bir meseleyi işinize geldiği şekilde anlamak istediğinizi gösteriyor. Bunun nedeni, yaşanılanların pek de hoşunuza gitmemesi yüzünden. Ancak gerçekçi olmak zorundayız.

Saat 21:45 Ay-Satürn karşıtlığında pek sabırlı değiliz. İnsanlar, gönlümüz, aklımız susmuyor sanki. Bir şeyler yanlış gidiyor. Bunu anlatmaya çalışıyoruz. Ancak çalışma ortamında veya özel hayatımızda bizi anlamadıkları gibi, üzerimizde kurdukları baskı nedeniyle bunalabiliriz. Sağlığımız için, elden geldiğince sakin olmaya çalışmalıyız. Çalışma ortamında özellikle buna dikkat etmek zorundayız.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

 

Sevgili Aslanlar Çarşamba günümüz boyunca etkili olacak Ay İkizler burcu geçişi saat 04:31 itibariyle etkilidir. Bu geçiş, hem hareketliliğin hem de etrafınızla olan iletişimin işaretçisidir. Bir yerde uzun süre kalamazsınız. Değişik bir şeyler yapmak, sohbet etmek, dolaşmak, alışveriş bir hayli hoşunuza gider.

Saat 16:55 Ay-Neptün görünümü, sıkıntılarınızdan kurtulmak, biraz olsun ferahlamak amacıyla çevrenizle bağlantı kurmanızı sağlıyor. Aslına bakarsak, pek kimseyi dinlediğiniz yoktur. Maksadınız, biraz oyalanmak, sorunlardan uzaklaşmaktır.

Saat 21:45 Ay-Satürn karşıtlığı dostlukların, grup içi aktivitelerinin, dış dünya ile olan her türlü bağlantının sizin için önemli olduğunu gösteriyor. Canlanmak, bir şey düşünmeden yaşamak arzunuz yoğun. Ancak aşk hayatınız, çocuklar ve genel olarak şu an durduğunuz yerden, halden pek memnun olmadığınızı düşünebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

 

Sevgili Başaklar Ay- İkizler burcu etkinliği saat 04:31 itibariyle başlıyor ve Çarşamba günümüz boyunca tüm görünümlerin belirteci oluyor. Empati gücünüz, duyarlılığınız ve yumuşak kalbinizle herkesi kucaklayabileceğiniz gündesiniz. Hiç kimsenin kimseyi kırmasını, üzmesini istemeyen yüreğiniz bugün barış, sevgi ve aşkla çarpabilir. Bugün, ilişkinizle ilgili bir konuda, ne zamandır kafanıza takılan bir sorunun cevabını alabilme ihtimaliniz yüksek. Ancak ben derim ki, gerçek mi yoksa yalan mı diye bir araştırınız.

Saat 16:55 Ay-Neptün görünümü, bazı kişilerle aranızdaki sürtüşme sizi tedirgin edebilir.  Sabırlı olmakta zorlanırsınız. Gerektiğinde de dolaylı yoldan lafı yapıştırırsınız.

Saat 21:45 Ay-Satürn karşıtlığı iş hayatınızda, mesleki konularda kendinizi ifade etmekte zorlanmanın işaretçisi olabilir. Aslında tek bir iş veya tek bir alanda değil, farklı bir şeyler yapmak arzunuz da yüksek. Ancak iç dünyanızda sizi baskı altına alan ailevi veya bazı sorunlar rahat vermiyor. Sakin düşünmek, huzursuz olmamak için her şeyi kafanıza takmamanız lazım.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

 

Sevgili Teraziler Çarşamba gününe keyiflenmenizi sağlayan Ay-İkizler seyir etkinliği altında başlıyor. Saat 04:31 itibariyle başlayan bu geçiş, samimiyetin, arkadaşlarınızla bir araya gelmenin, sohbet etmenin, işlerinizi hızlıca yoluna koymanın, haberleşmenin ve aktif bir şekilde günü değerlendirmenin işaretçisidir.

Saat 16:55 Ay-Neptün görünümü, farklı yollar arayışınızı işaret eder. İrtibatlarda bulunarak, haberleşerek bir şeyler yapmaya çalışırsınız. Ancak bugün yanıltıcı durumlar oluşabilir. Dikkatli olalım.

Saat 21:45 Ay-Satürn karşıtlığı dış dünyada kendinizi her anlamda ifade etmek, bildiklerinizi kabul ettirmek, aktif olmak ihtiyacı duyuyorsunuz. İnsanlarla konuşmak, merak ettiklerinizi öğrenmek arzusu da yoğun. Ancak yakın çevrenizdeki insanlar, yaşadığınız ortam, çalıştığınız yer, nefes aldığınız dünyanın kuralları sizi yoruyor. Keşke biraz daha anlayışlı olabilseler, keşke biraz daha samimi olabilseler diye düşünürsünüz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

 

Sevgili Akrepler karşıt burcunuz İkizlerde saat 04:31 itibariyle ilerleyecek Ay, partnerinizi dinlemek, onunla alakalı meseleleri bilmek arzunuzu işaret ediyor. Aranızda bir problem varsa, bugün söylenecek sözler yanıltıcı olabilir. Her iki taraf da doğru bir karar verecek durumda olmayabilir. Zamana bırakmakta yarar var. Yeni birisiyle tanışanların da, ilerisi adına düşünmeden önce, karşınızdaki kişiyi iyice bir gözlem altına almanızda yarar görüyorum.

Saat 16:55 Ay-Neptün görünümü, partnerinizin hassasiyetinizi veya beklentilerinizi anlaması pek mümkün olmayabilir. Aynı durum sizin içinde geçerlidir. Siz bazı sözleri yanlış yöne çekebilirsiniz. Birbirinizi anlamak için daha dikkatli davranmanız gerekiyor.

Saat 21:45 Ay-Satürn karşıtlığında bir yandan partnerimizle görüş alışverişinde bulunmak istiyoruz. Diğer yandan sorumluluklarımız bizi yoruyor. Anlayışa, olgun yaklaşımlara, hoşgörüye ihtiyacımız var. Duygusal anlamda pek samimi davranmayabiliriz. Aklımızda o kadar çok şey var ki halledilecek. Bize bu anlamda destek olacak bir can istiyoruz.

 

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

 

Sevgili Yaylar 02:53 Ay-Pluto görünümü etkisinde Salı gününe adım atıyoruz. Bu enerji, çalışma hayatımız ve mali konular üzerinde derinlikli düşünmemizi sağlıyor. Hem huzur, güvenlik, rahatlık arayışındayız hem de ileriyi görmek istiyoruz. Ayaklarımızın yere sağlam basmasından yanayız.

22 Aralık-20 Ocak 2016 tarihleri arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş maddi ve manevi anlamda kendimizi garantiye alma isteğimizin yüksek olduğu bir dönemdir.  Çalışanlar,  maaş artışlarıyla ilgili otoritelerin vereceği kararları beklerler veya konumları gereği görüşmelerde bulunabilirler.  Eğer artışlar uygun oranda değilse rahatsızlık duyabiliriz ancak işimizden ayrılmak veya risk altına girerek, sırf bu nedenle işten ayrılmak istemeyiz.

Saat 12:37 Ay-Venüs karşıtlığı, parasal konular, ilişki, gizli sıkıntılarımız, tutkularımız anlamında bizi zorlamasına yol açabilir. Gözler önünde olmak istemeyiz. Çalışmak yerine dinlenmeyi tercih edebiliriz. Kimsenin bizi huzursuz etmesine izin vermeyiz.

Saat 16:27 - 23 Aralık saat 04:31 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Hangi konuda olursa olsun, yenilik anlamında karar vermeden önce sağlamlığını, güvenliğini çok iyi gözden geçirmek gerekir. Parayla alakalı konularda harcamalara dikkat etmekte yarar vardır.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

 

Sevgili Oğlaklar Çarşamba gününe saat 04:31 itibariyle etkili olacak Ay-İkizler burcu seyriyle adım atıyoruz. Aklımız başka, duygularımız başka yerde gibi hissedebiliriz kendimizi. Bir yandan her şeyi oluruna bırakırız sonra içimiz rahat etmez kurcalayıp dururuz. Zorunluluk olmasa, kimseyle konuşacak halimiz yoktur.

Saat 16:55 Ay-Neptün görünüm etkisiyle, işlerinizi düzgün bir şekilde planlamakta zorlanıyorsanız hemen durun ve bir daha gözden geçirin. Belki de gereksiz meseleler yüzünden zaman kaybediyor olabilirsiniz.

Saat 21:45 Ay-Satürn karşıtlığında, hayatın genelinde bir tatminsizlik, huzursuzluk hali var üzerimizde. Bir yandan etrafımızda olan bitene yüzeysel bakmaya, kafamıza takmamaya çalışıyoruz. Ancak diğer taraftan zincir gibi birbirine eklenen düşüncelerin yorgunuyuz. Bugün daha fazla stres yüklenmemek için, hoşunuza giden aktivitelere yönelmekte yarar görüyorum.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

 

Sevgili Kovalar Çarşamba günümüz saat 04:31 itibariyle etkili olacak ve aşk hayatınız, kendinizi ifade gücünüz, yaratıcılığınız açısından olumlu bir hava estirecek olan Ay-İkizler geçişiyle başlıyor. Her şeyi çabucak kavrayacağız. Anında uygulamak isteyeceğiz. Durup düşünmeyi dahi zaman kaybı olarak göreceğiz. Ancak ben derim ki, bir nefes alın ve olan bitene bir daha bakın. Aceleye gerek yok.

Saat 16:55 Ay-Neptün görünümü, güzelliklerin tadını çıkarma arzusunun bazen gereğinden fazla harcamalara yol açabileceğini işaret ediyor. En azından bunun ayarını bu saat diliminde bilmekte yarar var.

Saat 21:45 Ay-Satürn karşıtlığında hayatın eğlenceli ve hoşumuza giden yanlarını görmek ihtiyacımız yoğun. Sözgelimi hobilerimize ağırlık vermek, fırsat buldukça şöyle bir kafamızı boşaltmak, dostlarla muhabbet, sevgilimizle sohbet etmek iyi gelebilir. Kafamızın içinde birçok mesele, proje, sorumluluk var. Bunların tümünde başarılı olmak istiyoruz. Ancak kendimize de bu kadar yüklenmeyelim.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Sevgili Balıklar, Ay İkizler burcu geçiş etkinliği saat 04:31 itibariyle başlıyor ve günün tüm önemli görünümlerinin merkezinde yer alıyor. Aile içinde birileri aklına estiği gibi davranabilir. Bu siz de olabilirsiniz. Ancak ben derim ki, bir konuda karar vermeniz gerekiyorsa, lütfen tüm olasılıkları gözden geçiriniz.

Saat 16:55 Ay-Neptün görünümü, geçmişte yaşanılanları hassasiyetle bazen de gerginlikle ele almanıza neden olur. Bu yüzden de doğru bir karar vermek pek kolay olmuyor.

Saat 21:45 Ay-Satürn karşıtlığı bir yanıyla iç dünyamızda bizi huzursuz eden, çözümlemeye çalıştıkça arap saçına dönen meseleleri ele almamızın işaretçisi, diğer yanıyla iş hayatının sorumluluklarıyla baş etmek zorundayız. Pek duygusal, ılımlı, dengeli hareket etmeyebiliriz. Desteklenmeye ihtiyacımız var.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.