1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 23 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
23  EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

23 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: İstemeden çok farklı bir alana sürüklenebilirsiniz. Yeteneklerinizin bilincine varıp, bu yolda ilerlemelisiniz.

BOĞA: Siz ne kadar öyle zannetseniz de her şey iş, para, statü değil. Bu yüzden yaşadığınız duygusal karışıklıktan utanmayın.

İKİZLER: Aşk hayatınız sonunda canlanmaya başladı, içinizde zaten büyük bir enerji var. Duygusal olarak daha doyurucu ilişkilere ihtiyacınız var. İstediğinizi elde etmek için de gezegenler size yardıma hazır.

YENGEÇ: İsteklerinizi söylemekten çekinmiyorsunuz, bu güzel bir özellik ama hemen olmasını beklemeniz çevrenizdekilerle sorun yaşamanıza sebep oluyor. Karşınızdakilerin düşüncelerine de önem vermelisiniz.

ASLAN: Devam eden bir birlikteliğiniz varsa, muhtemelen sevgiliniz bu ara sizden ilgi bekliyor. Bencillik yapmak istemiyorsunuz belki ama elinizden de fazla bir şey gelmiyor. Düşen enerjinizi geri kazanmalısınız.

BAŞAK: Aileniz ve uzun zamandır aramadığınız dostlarınız arasında kalabilirsiniz. İhmal ettikleriniz sadece onlar değil, kendinizi de unuttunuz.

TERAZİ: Ciddi anlamda toplanıp, kariyerinize odaklanmalısınız. Yapmanız gerekenler birikmişken, siz kendiniz paralamaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.

AKREP: Arkadaşlarınız ve kendiniz için eğlenceli organizasyonlar planlarken, maddi olarak çok fazla açılmamaya özen gösterin. Rakipleriniz ufak bir hatanızı kollarken, adımları dikkatli atmak lazım.

YAY: Bu dönem risk almak istemiyor olabilirsiniz belki ama daha cesur olmanız sizi iş arkadaşlarınız ve rakiplerinizden öne geçirecektir. Özel hayatınızda artık önünüze bakmanız gerekiyor.

OĞLAK: Maddi kaygılar ve gelecek kaygısı sizden çok uzakta. Fırsatlar kendiliğinden size geliyor, hiç beklemediğiniz bir yerden para gelmesi sizi şaşırtmasın.

KOVA: Finansal konularla ilgili sakince düşünmeli ve ileriye dönük yeni kararlar almak yerine mevcut durumu anlayışla karşılamalısınız. İlişkiniz ve arkadaşlıklarınızı sorgulayacağınız bir gün.

BALIK: İlişkiler ve anlaşmalarla ilgili olumlu bir gündesiniz. Hiç beklemediğiniz bir yerden alacağınız haber ile gündeminiz değişebilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.