1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 23 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
23  EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

23 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün değişik bir heyecan arayışı içindesiniz. Özellikle iş konulu girişimlerinizde biraz motivasyona ihtiyacınız olacak. Bunu elde edeceğiniz kişilerin varlığını görmekte zorlanıyorsunuz. Bırakın sizi harekete geçirsinler.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün içinde bulunduğunuz durumun çıkış yollarını ve pratik çözüm alternatiflerini göstermeye çalışan kişiler olacak etrafınızda. Duymamakta ısrar ettiğiniz öneriler belki de hayatınızı kolaylaştıracak bilgiler barındırıyor.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün sizden bir talepte bulunan bir dostunuz gereksiz yere gerilmenize sebep olabilir. Vermeyi ya da paylaşmayı kesinlikle tercih etmediğiniz bir emek ya da eşya söz konusu olabilir. Kelimeleri özenle seçerek verin cevabınızı.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün işbirliği yapmak her zamankinden zor olabilir sizin için. Tarafların kendi istek ve önceliklerinden taviz vermek istememesi asıl sorun olacak. Aksine karşısındakine öncelik tanıyabilen bugünün asıl kazananı olacak.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün yapmanız gereken şeyler her zamankinden boğucu gelebilir. Zorunluluklar sizi sıkacak. İsyan eden tavırlara gerek yok. Rutinleriniz sizi sıkıyorsa bunlarda değişim yapmak da elinizde. Suçlamak yerine enerjinizi yükseltin.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün her konuda riskli olabilecek şeyler karşınıza çıkacak. Hangisinden kaçayım derken daha çok kararsızlığa düşebilirsiniz. Seçmeniz için karşınıza çıkan alternatiflerin zarar noktalarını görmek her zamankinden zor olacak.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün evde kişilik çatışmaları yaşanabilir. Size göre doğru olan bir şeyi sevdiklerinizin de aynı şekilde ve hemen kabul etmesini beklemeyin. Sabırlı olmak önemli olacak. Yakınlarınızın sizin esnekliğinize ihtiyaçları var.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün acele ettiğiniz işler sonrasında daha da uzamasına sebep olabilecek hatalara dönüşebilir. Özellikle zihinsel odaklanma ya da bilgi paylaşımı ve haberleşme içerikli işlerinizi daha bir dikkatle ve sabırla yürütün.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün finansal konularda objektif kararlar verebilecek durumda değilsiniz. İstediğiniz bir şey sırf bu nedenle hemen sizin olsun diye ısrar etmek ona gerçekten ihtiyacınız olup olmadığını sorgulamaya zaman bırakmayabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Hırçın ifadeler, olduğunuzdan farklı bir imaj çizmenize sebep olabilir. Ölçüsüz tepkiler, birden ve hırsla verilen cevaplar, duygusal tesirleri dikkate almadan yapılan hareketler sonrasında pişmanlık duyacağınız yaralar açabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün yaşanmış bazı sorunların üzerinde tekrar düşünmenizi gerektirecek yeni olaylar yaşanabilir. Unuttum sandığınız kronik bir sorun tekrar gündeme gelebilir. Kaçmak ya da tek taraflı bakmaya devam etmek çare olmayacak.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün nasıl olsa iş birliği içindeyim diye düşündüğünüz ve gelecek desteğin kesilmeyeceğine garanti gözüyle baktığınız kişiler sizi yanıltabilir. Profesyonel olmanız gereken şeyleri arkadaşlıkla bir araya getirmeyin.

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.