1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 23 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
23 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

23 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün ev hayatınızla ilgili işlerinizde zaman harcayabilirsiniz. Toparlanması gereken işleri bitirmek için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızdaki işleriniz için mücadele gerektiren süreçler olabilir. Maddi konularınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçının. Aşk hayatınızda daha tutkulu ilişkilere yönelebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün işlerinizde en iyisini yapmak için mücadele edebilirsiniz. İş hayatınızda sözleşmeler gündeme gelebilir. Yazışma ve anlaşmalar gündeme gelebilir. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir. Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Bazı konularda olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün para kaynaklarınızla ilgili konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Gelecek yönünde planlar gündeme gelebilir. Tutkulu olduğunuz konularda stresler yaşanabilir. Çalışma hayatınızda kadınlardan yardım alabilirsiniz. İş hayatınızda daha azimli çalışabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün kişisel konularla ilgilenebilirsiniz. Hassas olduğunuz olaylarda içinize kapanabilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda hırslı davranabilirsiniz. İşleri en iyi hale getirmek isteyeceksiniz. Gelecek hayalleriniz için alternatif planlar gündeme gelebilir. Aşk hayatınızda keyifli başlangıçlar olabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışmış hissedebilirsiniz. Uğraştığınız işlerinizde daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Bazı konularda fedakarlık yapmanız gerekebilir. Yakın çevrenizde güzel haberler alabilirsiniz. Sanatsal aktiviteler yapabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün geleceğiniz ilgili konularda alternatifler geliştirebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar almak isteyebilirsiniz. İşlerinizdeki sorumluluklar artabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapmak size iyi gelebilir. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. Başarmak için elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün iş hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha hırlı olabilirsiniz. Bazı işlerinizde sizden daha yetkin kişilerden destek alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde gelişmeler olabilir. Parasal konularda kazançlarınızda artış olabilir. Yeteneklerinizle ilgili konularda küçük fırsatlar gündeme gelebilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün geleceğinizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Gün içinde sanatsal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda renklenebilir. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. Alternatif hayat planları içinde kendinizi biraz karışmış hissedebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün endişe duyduğunuz konularda tedbirli olmanızda fayda var. Ortaklı konularda başarılı olmak için çaba sarf edebilirsiniz. Çalışma hayatınızda vereceğiniz mücadeleler sizi yorabilir. Duygusal çatışmalar yaşanabilir. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Gün içinde rahatlamak için kendinize fırsat tanımalısınız.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Eşinizle ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Gün içindeki ilgilendiğiniz konularda mücadele etmeniz gerekebilir. İşleri en iyisini yapmaya çalışmak sizi zorlayabilir. Geleceğinizle ilgili kadınlardan destek alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla sanatsal aktivitelere katılabilirsiniz. Ev konularıyla ilgili kendinizi daha endişeli hissediyor olabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Çalışma hayatınızda hırslı davranabilirsiniz. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Gelecek yönünde yaptığınız planlarda değişiklik yapabilirsiniz. Bazı konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İş hayatınızda kadınlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Aşk hayatınızda sakin kalmaya çalışmalısınız.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün yabancılarla ilgili konulardan kazanç elde edebilirsiniz. Küçük fırsatlar gündeme gelebilir. Duygusal olarak endişeli hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda mücadeleci davranabilirsiniz. Gün içinde hobilerinizle ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Hayatınızla ilgili alternatifleri düşünebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.