1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 23 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
23 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

23 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün etrafınızda konuşulan şeylere, sosyal çevrenizde gündeme gelen konulara daha bir alıcı gözle bakmaya çalışın. Aslında bu konunun benimle hiç alakası yok dediğiniz bir şeyin pek çok açıdan ucu size de dokunuyor olabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bir maddi yatırım, bir ihtiyacın karşılanması gibi konularda fikir vermeye çalışıp yol gösteren kişilere kulak verin. Kendine hayrı yok ki bana da olsun diye ihmal ettiğiniz kişiler belki de ihtiyacınız olanı size sunacaktır.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün kendi gücünüzün, bilginizin önemini ihmal etmeyin. Aslında pek çok kişiyi ilgilendirecek konuda çok etkili konuşmalar yapıp, alınacak kararlarda baskın bir rol oynayabilirsiniz. Fikirlerinizi kendinize saklamayın.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Huzursuz ve gergin ortamların üzerinizdeki etkisini göz ardı etmeyin. Konu direkt sizinle alakası olmasa bile bulunduğunuz ortamda yaşanan bir gerginlik, normalden daha fazla etkilenipmotivasyon kaybetmenize sebep olabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Arkadaş ortamlarında yaşanan bazı tartışmalar ve karşılıklı haklılık mücadeleleri söz konusu olabilir. Bu hırs ve öfke yüklü şeylerin sizi içine çekmesine müsaade etmeyin. Sosyal ilişkilerinizi güç savaşları haline dönüştürmeyin.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün otorite ile aranızda bir takım yanlış anlaşılmalar ve istenen iş birliğini sağlayamama gibi durumlar yaşanması söz konusu olabilir. Enerjinizi işinize aktarmaya çalışın. Sınırlar, kurallar ve hiyerarşi gibi şeylere takılıp tüketmeyin.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün yeni şeyler öğrenip bilgi ve tecrübenizi geliştirme fırsatları çıkacak karşınıza. Her zaman bir arada olduğunuz ve en yakınlarınızda duran kişiler size en çok bilgi sunacak olan kişiler. Aile büyüklerinin tecrübelerine kulak verin.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün paylaşmanın önemini ve kiminle neyi paylaşabileceğinizi görmekte zorlanma söz konusu olabilir. Hem maddi hem de manevi açıdan kiminle ne kadar iç içe geçtiğinizi ne kadar samimiyet kurduğunuzu net olarak görmeye çalışın.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Eşinizle bir arada geçirdiğiniz zamanı biraz daha değerli kılmak adına çaba göstermeniz gerekiyor. Yüzeysel sohbetler ve beraberinde gelen iletişimsizlik, aranızdaki bağın zayıflamasına ve uzaklaşmanıza sebep olabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

İş planlarınızı revize etmeniz ve toparlanmanız gerekebilir bugün. Hep işe yaradığını düşündüğünüz yöntemleri sorgulama fırsatı doğabilir. Aynı kalıplara takılıp kalmak yerine bu fırsatı mutlaka değerlendirmeye çalışın.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

El becerisi isteyen iş ve uğraşlar konusunda yaratıcılığınız yüksek olacak. Ancak bunun kıymetini bilmeyip, gereksiz, sadece keyif odaklı olan çabaların içine girebilirsiniz. Yeteneklerinizi somut verim almak adına kullanın.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Evde geçirdiğiniz zamanı keyifli ve verimli hale getirmeniz mümkün. Eğer çeşitli nedenlerle dışarıya çıkarak sosyalleşme şansı elde edemiyorsanız belki de dostlarla birlikte olacağınız bir ev daveti planlamak size iyi gelebilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.