1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 23 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
23  KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

23 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizleri ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ: Uzun süredir üstünüzde olan huzursuzluk bugün de devam edebilir. Olayları akışına bırakırsanız bu süreç daha kolay geçebilir. 

BOĞA: Stresli haliniz başkaları tarafında da fark ediliyor. Sorunlarınıza tek başına çözüm aramaktan vazgeçmelisiniz. Yardım istemekten çekinmeyin.

iKiZLER: Bugün ikili ilişkilerinizde oldukça yoğunsunuz. Karşı taraftan beklediklerinizi kolayca ifade edebilir, duygularınızı ifade etmede sabırsız ve zorlayıcı davranabilirsiniz.

YENGEÇ: İnatçı ve bağımsız düşünmek sizi maddi konularda hırslandırabilir. Çıkarlarınızı korumak için hiç sevmediğiniz birisiyle işbirliği yapabilirsiniz.

ASLAN: Bugün siz sadece sorumlu olduğunuz konularla ilgilenin. Beklenmedik bir aşk itirafı alabilirsiniz.

BAŞAK: Duygularınızla değil mantığınız ile hareket etmelisiniz. Maddi açıdan tutumlu olmanızda fayda var. 

TERAZİ: Gerçek başarıya ulaşmak için sistemli bir şekilde çalışın ve gayretli olun. Özel yaşamınızda ise aile bireylerinin sağlık problemleri ile ilgilenebilirsiniz.

AKREP: Aşk hayatınızda yaşadığınız olumlu gelişmeler moralinizi yerine getiriyor. Sevdiğiniz kişiyle güzel vakit geçirebilir veya birlikte ortak yaptığınız işlerden dolayı mutlu olabilirsiniz. 

YAY: Aşk hayatınızın hareketlendiği bu günde partnerinizde güzel haberler alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi rahatça ifade ediyorsunuz. Kariyerinizdeki olumlu ilerleyişiniz yöneticilerinizin gözünden kaçmıyor. 

OĞLAK: Gün boyunca moralinizi yükselten gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte keyif aldığınız şeylerle uğraşabilirsiniz. Eğlenmek, iyi vakit geçirmek enerjinizi arttıracak, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

KOVA: Bugün karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendireceksiniz. Gün içerisinde sürpriz haber ve davetler alabilirsiniz. Dostlarınızla haberleşebilir, ilişkilerinizi daha sıcak hale getirebilirsiniz. 

BALIK: Gün boyunca kendinizi bitkin hissedebilirsiniz. Öte yandan işinizle ilgili bir gerginlik ya da yanlış anlaşılma yaşayabilirsiniz. Bugünlerde partnerinizi ihmal etmemelisiniz. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.