1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 23 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
23 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

23 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Gün içinde kişisel yönden kendinizi daha aktif hissedebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda ani çıkışlardan uzak durmaya bakın. İnandığınız konuları ateşli bir şekilde savunmak isteyebilirsiniz. Kişisel konular ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinde koşullar değişmekte. Maddi konular üzerinde durmaya başlayabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün kendi iç dünyanıza yoğunlaşabilirsiniz. İşlerinizdeki sıkışmalar keyfinizi kaçırabilir. Çalışma hayatınızdaki konularda elinizde olmayan nedenlerden ya da acele kararlardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Kabullenme içinde olmak sizi rahatlatacak. Akşam saatlerinde koşullar sizin lehinize dönebilir. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için yeni imkanlar yakalayabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Geleceğinizle ilgili konularda kararlar almak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda toparlanmayı bekleyen işler için uygun bir gündesiniz. Yoğunlaştığınız konuları daha iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Gün içinde alacağınız desteklerle kendinizi çok daha iyi ifade edebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise maddi konular, eksikler gündeminize gelebilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün iş hayatınızla ilgili konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi tamamlamak için fırsatlar bulacaksınız. Üstlerinizle ilişkileriniz önem kazanabilir. Uğraştığınız işlerinizi başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde istikrar aradığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Finansal konularda yeni beklentiler içinde olabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün iş hayatınızdaki konularda bütünü görmeniz daha kolay olacak. İnandığınız konuları daha güçlü savunabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmekten keyif alacağını zamanlardasınız. Sorumlu olduğunuz konularda eksiklikleri tamamlamak için çaba sarf edebilirsiniz. İlerleyen saatlerde annenizle ya da ailenizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün endişe duyduğunuz konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Finansal konularda yeni fikirlere açıksınız. Ortaklı işlerinizde kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Duygusal olarak bağlı olduğunuz olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Akşam saatlerinde ise uzaklarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ruhsal açıdan yeni deneyimlere açıksınız.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Gün içinde eşinizle daha fazla ilgilenme gereği duyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri detaylandırmak isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz konuları daha iyi hale getireceksiniz. Çalışma hayatınızdaki koşullarda sorumluluklarınız artabilir. İkili ilişkilerinizde denge arayışı içinde olabilirsiniz. Kendinizi iyi hissedeceğiniz yerlerde olmak size iyi gelecek.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

 

Bugün çalışma hayatınızdaki koşullar değişken olabilir. İş arkadaşlarınızdan destek almaya bakın. Sorumlu olduğunuz konuları düzenlemek ve detaylandırmak isteyebilirsiniz. Sizi yoran konular da gündeme gelebilir. İlerleyen saatlerde eşinizle birlikte hareket etmek size iyi gelecek. Gün içinde uğraştırıcı koşullar meydana gelebilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün keyif aldığınız konularda şanslısınız. Hobilerinize, güzel şeylere zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Kendinizi çok daha iyi ifade ettiğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleriniz hakkında yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular da gündeme gelebilir. Yeni planlar yapabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi ifade edebileceksiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Gün içinde ailevi konularda kendi düşüncelerinizi daha hızlı ifade edeceksiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde detaylara önem verebilirsiniz. Yeni konularda eksikleri tamamlanmanız için eğitim almanız gerekebilir. Akşam saatlerinde koşullar daha akıcı. Keyif aldığınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Sevdiklerinizle plan yapabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün iletişimden kaynaklı yoğunluk olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda iletişime daha yatkın bir gündesiniz. Eksikliklerinizi toparlayacaksınız. İlerleyen saatlerde ailevi konular daha fazla gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişte kalan konuların gündeminizi karıştırmasına izin vermeyin.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmeye çalışacaksınız. Bütçenizle ilgili meseleler gündeminizi meşgul edebilir. Parasal konularda daha kararlı olabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız konulara yönelmeye bakın. Akşam saatleri hareketli olabilir. Yakın çevrenizle ilgilenebilir, kısa ziyaretler yapabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.