1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 23 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
23 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

23 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Gelecek yönünde yaptığınız planlarda değişiklik yapabilirsiniz. Ticari konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Ailevi konularda farklı fikirler gündeme gelebilir. Ani alınan kararlardan kaçınmalısınız.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Gün içinde yaşadığınız olaylar zihinsel olarak sizi yorabilir. Kendi içinizdeki enerjiyi dışa vurmak isteyebilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz. Hayallerinizin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Düşünceleriniz sizi engelleyebilir. Gerçekçi davranmanızda fayda var

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün ev hayatınızla ilgili işlerinizde zaman harcayabilirsiniz. Toparlanması gereken işleri bitirmek için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızdaki işleriniz için mücadele gerektiren süreçler olabilir. Maddi konularınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçının. Aileniz için aldığınız kararları onlarla paylaşmalısınız.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün zihinsel konularda fazla aktif olabilirsiniz. İş hayatınızda sözleşmeler gündeme gelebilir. Yazışma ve konuşmalarınızın tarzına dikkat etmenizde fayda var. Kendinizi doğru ifade ettiğinizden emin olun. Gün içinde hayalleriniz ile gerçekler arasında kalabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişimler sizi yorabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Gelecek yönünde planlar gündeme gelebilir. Tutkulu olduğunuz konularda stresler yaşanabilir. Güçlü kişilerden yardım alabilirsiniz. Nedenini bilmediğiniz nedenlerden duygusal olarak sıkışmış hissedebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün kişisel konularla ilgilenebilirsiniz. Hassas olduğunuz olaylarda daha tepkisel olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki iletişim gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda verdiğiniz mücadeleler sıkıntılı olabilir. Gelecek planlarınızla ilgili değişimler sizi duygusal olarak etkileyebilir. Teknik konularda zorlanabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışmış hissedebilirsiniz. Uğraştığınız işlerinizde daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. İkili ilişkilerinizde daha sakin olmanızda fayda var. Gün içinde sizi zorlayacak koşullarla uğraşabilirsiniz. Eğitsel konulara özen göstermelisiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün geleceğiniz ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitimler gündeme gelebilir. Başkalarından alacağınız yardımlar karar vermenizi kolaylaştırabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapmak size iyi gelebilir. Yabancılarla ilgili zorlayıcı koşullar oluşabilir. Başarmak için elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün iş hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış sizi zorlayabilir. Bazı işlerinizde sizden daha yetkin kişilerden destek alabilirsiniz. Duygusal anlamda yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinize daha gerçekçi bakmanız gereken bir günde olabilirsiniz. Kardeşlerinizle iletişimize özen göstermenizde fayda var.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün geleceğinizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek keyifli olabilir. Yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde ifadelerinize dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Sabırlı davranmalısınız.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün endişe duyduğunuz konularda tedbirli olmanızda fayda var. Ortaklı konularda başarılı olmak için çaba sarf edebilirsiniz. Çalışma hayatınızda vereceğiniz mücadeleler sizi yorabilir. Duygusal çatışmalar yaşanabilir. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Gün içinde rahatlamak için kendinize fırsat tanımalısınız.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Eşinizle ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Gün içindeki değişim içinde olduğunuz konular sizi duygusal olarak etkileyebilir. Çocuklarınızla ilgili mücadele vermek durumunda kalabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili ani kararlar vermeyin. Bazı konularda yardım almak isteyebilirsiniz. Ticari konularda esnek davranmakta zorlanabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.