1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 23 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
23 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

23 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün hayatınızda neler olacak? Burcunuza göre sizi neler bekliyor?

A+A-

KOÇ: Bugün enerjiniz oldukça yüksek. İşlerinizi büyük bir çabayla yaparsanız büyük başarılar elde etmek sizin için zor olmayacak. Bunun için elinizden geleni yapma zamanı.

BOĞA: Bugün çevrenizdekilere yeteneklerinizi göstereceksiniz. Bu durumun faydalı olduğu kadar zararlı da olma olasılığı var. Önünüze çıkan engellerin üstesinden gelebilirsiniz. Daha sonra stresinizi atmak için türlü eğlencelere katılmak isteyebilirsiniz.

İKİZLER: Bu aralar çok stresli olabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için kendinizi çok sıkıyorsunuz. Randevu defteriniz bugün oldukça yüksek. Bu öğleden sonra sakin bir yemek yiyebilirsiniz. 

YENGEÇ: Bugün iş arkadaşlarınızla belli bir proje üzerinde çalışabilirsiniz. Bu çalışmada kendinizi bir tartışmanın içinde bulabilmeniz mümkün. Bu tür tartışmalar kısa sürede tatlıya bağlanacaktır.

ASLAN: Bugün önemli bir işe atılmak için uygun bir gün olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için her zaman açık, neşeli ve iyimser olmalısınız. Bu öğleden sonra enerjiniz artacak. Siz de bunu egzersiz yaparak değerlendirebilirsiniz.

BAŞAK: Bugün ne istediğinizi biliyorsunuz. Müzakerelere katılmak isteyeceksiniz. Enerjiniz oldukça yüksek. Öğle aranızda egzersiz yaparak enerjinizi atmaya çalışabilirsiniz. Öğleden sonra ise kendinizi insanlara hizmet ederken bulabilirsiniz.

TERAZİ: Bugün başarılı olmak için oldukça istekli olacaksınız. Çabalarınız olumlu sonuçlar gösterecektir. Bugün bir eş veya iş ortağınız ile ilişkilerinize sağlam bir zemin oluşturacaksınız. 

AKREP:  Bugün sizin için büyük bir gün olabilir. İş yerinizde enerjik hava size de yansıyacak. Geçmişte yaptığınız çalışmalar olumlu sonuçlar verebilir. Patronlarınızdan tebrikler almaya hazır olun. Bu öğleden sonra çeşitli etkinliklere katılabilirsiniz.

YAY: Bugün pozitif ve enerjik olmanız gerekiyor. Olumlu olduğunuz takdirde içinizdeki negatif hava kaybolacaktır. Diğer insanları hep kendinizden daha şanslı görüyorsunuz. Ancak bu düşüncelerden uzaklaşmanız gerekiyor.

OĞLAK: Bugün iş yerinizde öz disiplin ve sıkı çalışma söz konusu olabilir. Organizasyon yeteneğiniz kuvvetli olduğu için bu tür çalışmalar size kalacak hazırlıklı olun. Ve bu işlerin sonunda başarıyı yakalayıp üstleriniz tarafından takdir edilebilirsiniz.

KOVA: Bugün belirli bir iş için gönüllü olabilirsiniz. Sorumluluk almayı her ne kadar sevseniz bile yaptığınız işte mutlaka bir stres olma durumunuz var. Başkalarının dikkatini çekmek isteyebilirsiniz. İnsanları şaşırtmayı seviyorsunuz.

BALIK: Bugün yeni şeyler öğrenmeye açık olacaksınız. Kendi bulunduğunuz konumu değerlendirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Geçmişte ertelediğiniz bazı şeyleri düşünmek için güzel bir gün olabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.