1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 23 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!
23 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

23 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor.

A+A-

KOÇ: Sabah saatlerinde sinirleriniz biraz gergin olabilir fakat bu durum öğlene doğru hafifleyecek ve maddi konularda olumlu gelişmeler yaşanılacak.

BOĞA: Heyecanlı ve istekli olduğunuz bir gün. Yaşadığınız olaylara duygusal yaklaşabilirsiniz. Öte yandan iş hayatınızda grup çalışmaları yapabilirsiniz. 

iKiZLER: Bugün bazı huzursuz edici haberleri ard arda alabilirsiniz. Manevi açıdan bir boşluğa, karamsarlığa düşebilirsiniz. Mücadele etmeniz gereken bir dönemdesiniz.

YENGEÇ: İlişkiler açısından oldukça güzel açılara sahipsiniz. Yeni ortamlara girebilir, Yeni dostluklar kurabilirsiniz. Arkadaş toplantları organize edip hoş vakit geçirebilirsiniz. 

ASLAN: Bugün önceden yapmış olduğunuz bazı planlar üzerine çalışacaksınız. Değişen istekleriniz sizi hırslı bir tavır içerisine sokabilir. Gereksiz kuruntu yapmaktan vazgeçin.

BAŞAK: Sahip olduğunuz şeyler üzerine kafa yorabilirsiniz. Öte yandan ilişkinizin gidişatı sizi mutlu edebilir ve partnerinize daha çok bağlanabilirsiniz.

TERAZİ: Aşk açısından harika bir gün sizi bekliyor olacak. İş hayatınıza baktığımızda ise birden fazla işle uğraşıyor olabilirsiniz. Biraz daha sabırlı olmalısınız.

AKREP: Üzerinizde gerilim ve baskı hissedebilirisiniz. Yaşadığınız olayların üzerine fazla gitmeyin ve olayları istediğiniz şekle girmesi için zorlamayın.

YAY: İkili ilişkilerinizde yoğun ve zorlayıcı bir dönemden geçiyorsunuz. Bu sebeple gerginliklerden uzak durmalı ve karşınızdaki kişiyi zorlamamalısınız.  

OĞLAK: Gün boyunca kendinizi, geçmiş günlerde yaşadıklarınızı sorgulayabilirsiniz. Kendinizle ilgili yeni kurallar koyabilirsiniz. Sizin için değişim rüzgarları esiyor.

KOVA: Sevgilinizle aranızda çıkan problemleri fazla büyütmemelisiniz. İsteklerinizin yoğunluğu sizi harekete geçirecek.

BALIK: Bugün ikili ilişkilerinizde sert tavırlar yerine daha anlayışlı ve hoşgörülü olmaya gayret etmelisiniz. Aile içinde önemli kararların alınacağı bir gün olabilir.

 

Kaynak: haberdikkat

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.