1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 23 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
23 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

23 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ

Yeni ay ile birlikte daha fazla sosyalleşme; orijinal fikirlerinizi hayata geçirme ihtiyacı hissedebilirsiniz. 11 Şubat'a kadar önemli sözler vermeyin.

BOĞA

Kariyeriniz ile ilgili yeni adımlar atmak; kendinizi ekipler içinde göstermek isteyebilirsiniz. 11 Şubat'a kadar yeni bir atılımda bulunmamaya çalışın.

İKİZLER

Yeni eğitimler, inançlar ile ilgili entelektüel konular ilginizi çekebilir. 11 Şubat' a kadar daha önceden planladığınız seyahatleri gerçekleştirebilirsiniz.  

YENGEÇ

Kredi gibi gelir dışı kaynaklarınızla ilgili konuları gözden geçirme zamanı. 11 Şubat'a kadar ortak gelirler ile ilgili konulara karşı dikkatli olun.

ASLAN

İkili ilişkilerinizde yeni bir başlangıç yapma konusunda dikkatli olmalısınız. 11 Şubat'a kadar ortaklık  ilişkilerinizi gözden geçirmelisiniz.  

BAŞAK

Sağlığınız, günlük rutininiz ve işyerinizle ilgili mevcut durumu gözden geçirmelisiniz. 11 Şubat' a kadar yeni bir girişimde bulunmayın.

TERAZİ

Yaratıcı projelerde yer almak isteyebilirsiniz. Sahnede olmak yerine 11 Şubat'a kadar aklınıza gelenleri yazmak; ilham gücünüzü içselleştirmelisiniz.

AKREP

Ev satma ya da eviniz ile ilgili bir değişiklik arzusu içinde olabilirsiniz. 11 Şubat' a kadar bu kararlarınızı gözden geçirmeli ve değerlendirmelisiniz. 

YAY

Anlaşmalara imza atmak için 11 Şubat'a kadar beklemelisiniz. Daha önceden düşündüğünüz kısa seyahatler ve eğitimler gündeme gelebilir. 

OĞLAK

Gelirlerinizle yeni bir girişimde bulunmak isteyebilirsiniz. Ancak 11 Şubat' a kadar finansal durumunuzu gözden geçirmeniz faydalı olacaktır. 

KOVA

Fikirlerinizi başkaları ile paylaşmak isteyebilirsiniz. 11 Şubat'a kadar anlaşılamadığınızı düşündüğünüz bir dönem yaşayabilirsiniz. 

BALIK

Rüyalarınızın hareketli olacağı bir dönem başlıyor. 11 Şubat' a kadar okumak fikirlerinizi değerlendirmek için iyi bir dönem olacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.