1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 23 YAŞINDAKİ GENÇ..
23 YAŞINDAKİ GENÇ..

23 YAŞINDAKİ GENÇ..

23 yaşındaki genç,

A+A-

Narkotik ekipleri, Gönyeli'de operasyon yaptı
 
Emine UYSAL

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri, Gönyelide gerçekleştirdiği operasyonda, 713 adet uyuşturucu hap ele geçirdi.

Olayla ilgili 23 yaşındaki zanlı Turgut Doğan, "Kanunsuz uyuşturucu madde (hap) tasarrufu" suçlamasıyla gözaltına alındı.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu'nun huzurunda görüşülen davada, KKTC Başsavcılığı adına savcı yardımcısı Aysın Bilgin, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü'nde görev yapan polis çavuşu Ali Gürkut'u dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Gürkut, 8 Şubat'ta, saat 16.30'da bir polis ekibi tarafından Gönyelide Burç Sokak'ta, zanlının tasarrufunda, naylonlara sarılı, 5 ayrı renkte, 713 adet uyuşturucu olduğuna inanılan hap bulunarak emare alındığını belirtti.

Suçun ciddiyetine vurgu yapan Gürkut, suçla bağlantılı olduğuna inanılan şahısların arandığını söyledi.

Polis çavuşu Ali Gürkut, hapların analiz için Devlet Kimya Laboratuarı'na gönderileceğini ve poşetlere parmak izi analizi yapılacağını belirtti.

Zanlının ifade vermediğini söyleyen Gürkut, alınması gereken ifadeler olduğuna işaret edip, zanlının tahkikat amaçlı üç gün tutuklu kalmasını talep etti.

Savcı: Mesele çok ciddi

Savcı Aysın Bilgin, meselenin ciddiyetine vurgu yaparak, zanlının tahkikata etki edebileceğini belirtip, üç gün tutuklu kalmasını talep etti.

Zanlı: Para almaya gitmiştik

Mahkemede söz alan zanlı Doğan Turgut, "Bu haplar üzerimde bulunmadı. Her şey ortaya çıkacak. Bir arkadaşımla para almaya gitmiştik. Aniden polis geldi. Beni yere atıp dövdüler. Poşet yerdeydi. Olay mahallinde başkaları da vardı. Arabayla kaçtılar. Bulunmalarını istiyorum. Poşetlerde parmak izim yok " dedi.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu, suçun ciddiyetine vurgu yaparak, zanlının tahkikat amaçlı üç gün tutuklu kalmasına ve tam teşekküllü bir devlet hastanesinde doktor kontrolünden geçirilmesine emir verdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.