1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 23 YAŞINDAKİ KİRACISINA TECAVÜZE TEŞEBBÜS ETMİŞTİ...
23 YAŞINDAKİ KİRACISINA TECAVÜZE TEŞEBBÜS ETMİŞTİ...

23 YAŞINDAKİ KİRACISINA TECAVÜZE TEŞEBBÜS ETMİŞTİ...

4 buçuk yıla mahkum edildi

A+A-

Yeni Bakış'tan Evrim Kamalı'nın haberine göre; Gönyeli’de, 23 yaşındaki kiracısına tecavüze teşebbüs eden Erbay Teoğman, 4 buçuk yıl hapis cezası aldı. 

“İbret verici cezalar verilmeli”
Lefkoşa ve Mağusa’da bulunan iki ayrı dosyasını da dikkate aldırdı. Lefkoşa Ağır Ceza mahkemesini oluşturan Başkan Nüvit Gazi, Kıdemli Yargıç Şerife Kâtip ve Yargıç Umut İnan’ın huzurunda kararı açıklanan davada kararı Yargıç Umut İnan açıkladı. Yargıç Umut İnan, sanığın işlediği suçun 10 yıla kadar hapis cezası öngördüğünün altını çizdi. İnan, bu tür suçlara caydırıcı ve ibret verici cezalar verilmesi gerektiğine değindi. İnan, suçların ciddiyet ve yaygınlığının altını çizip, bu tür suçları işleyen ve işleme eğiliminde olan kişilere caydırıcı ve ibret verici cezalar verilmesi gerektiğini belirtti. İnan, sanığa 4 buçuk yıl hapis cezası verdiklerini açıkladı.   

Olay nasıl gerçekleşmişti
Erbay Teoğman 17.02.2019 tarihinde, Lefkoşa’da meydana gelen cinsel tecavüze teşebbüs, cinsel saldırı ve darp suçlarından tutuklanmış, yargılanmak üzere cezaevine gönderilmişti. Teoğman, 17.02.2019 tarihinde, saat 21.00 sularında Gönyeli'de aynı yerde sakin 41 yaşındaki Erbay Teoğman, evinde kalan 23 yaşındaki T.B’ye evlenme teklif edip hayır cevabını almasına müteakiben adı edileni göğsünden iterek yatağa düşürüp ağzını kapatıp darp ettikten sonra üzerine çıkıp arzusu hilafında cinsel davranışla vajinasına ve vücudunun muhtelif yerlerine dokunarak cinsel saldırıda bulunup, cinsel tecavüze teşebbüs etmişti. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.