1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 231 ARAÇ SÜRÜCÜSÜ RAPOR EDİLDİ!
231 ARAÇ SÜRÜCÜSÜ RAPOR EDİLDİ!

231 ARAÇ SÜRÜCÜSÜ RAPOR EDİLDİ!

Emniyet kemeri takmıyoruz ve ceple konuşmaya devam ediyoruz!

A+A-

Gazimağusa Trafik Şube ekiplerinin önceki gün yaptığı kontrollerde, kurallara uymayan 231 araç sürücüsü rapor edildi

Ahmet İLKTAÇ

Gazimağusa’da Trafik Şube ekiplerinin önceki gün yaklaşık 600 araçta yaptığı kontrollerde çeşitli suçlardan 231 araç sürücüne ceza kesildi.

Kontroller sonucunda sadece bir günde ve ülkenin sadece bir kentinde ortaya çıkan rakamların çok ürkütücü boyutta olduğu belirtildi.

Yapılan kontrollerde özellikle de kazaların ölümle neticelenmesinde en önemli nedenler arasında gösterilen, emniyet kemersiz araç kullananların çokluğu dikkat çekti.

Kontrollerde emniyet kemersiz seyahat eden 87 sürücüye ceza kesildi. Rapor edilen sürücülere yaklaşık 50 bin TL tutarında ceza kesildiği öğrenildi.

Yine kazaların en büyük nedenleri arasında gösterilen cep telefonu kullanımından dolayı da 26 sürücüye ceza kesildi. Aşırı süratli araç kullanan 21 sürücü de rapor edilirken, 3 kişi alkollü araç kullanmaktan, 4 kişi ehliyetsiz araç kullanmaktan, 2 kişi tehlikeli sürüşten ve 8 kişi de kasksız motosiklet kullanmaktan dolayı rapor edildi.

Gazimağusa Trafik Şube Amiri Başmüfettiş Hasan Aşçıoğlu, Devriyeler Birimi Amiri Müfettiş Muavini İsmail Yağız ve çok sayıda personelin katımlıyla yapılan kontroller, vatandaşlar arasında takdirle karşılandı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.