1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 24 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
24 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

24 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Koçlar bugün sinirli ve fevri olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek küçük gerginliklere karşı sakin kalmalısınız.

BOĞA: Yeni fikirlere açık olarak atacağınız her adım başarılı sonuçları beraberinde getirecektir. Artık cesur olun ve istediklerinizi yapın. Arkadaşlık ilişkileriniz çok kuvvetli.

İKİZLER: İlişkinizde yaşanan problemleri yaratan taraf olmaktan vazgeçmeli, olayları büyütmemelisiniz. Bugünlerde yalnızca kendinize zaman ayırmanız ailenizde size karşı bir sitem oluşturabilir.

YENGEÇ: Bugün oldukça gözlemci ve meraklı olacaksınız. Çevrenizde gördüğünüzü her şeyi araştırma ihtiyacı duyabilirsiniz. Partnerinizin sempatik ve sıcak tavırları hoşunuza gidecek.

ASLAN: Yenilenmenin zamanı geldi. Değişiklikler size iyi gelecek. Her ne kadar yorulsanız da emeklerinizin karşılığını alacaksınız.

BAŞAK: Kendinizi iyi hissedecek ve tüm enerjinizi işlerinize yoğunlaştıracaksınız. Yaşanabilecek karışıklıklara dikkat! Duygusal yaşamınızda sizi etkileyecek bazı gelişmeler yaşanabilir.

TERAZİ: Aşk kapınızı çalabilir bu aralar dikkat etmelisiniz. Hayatınız renklenecek. Yaşadıklarınızı arkadaşlarınızla paylaşmalısınız.

AKREP: Yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Bu durum sizin içinde yeni başlangıçlar demek. Ailevi anlamda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

YAY: İş hayatınızda çok fazla sorumluluk alıyorsunuz. Her işi kendiniz yapmaya çalışmamalısınız. Bu durum size yıpratabilir daha dikkatli olmalısınız.

OĞLAK: Haklı olduğunuz konularda taviz vermiyorsunuz. Bu durum iyi olsada bazen size sıkıntıya sokabilir. Daha ılımlı olmanızda fayda var.

KOVA: Ufak kazalara dikkat. Çok dalgın olduğunuz bu günlerde kendinizi işinize veremiyorsunuz. Maddi anlamda tutumlu olmanızda fayda var.

BALIK: Kendinizi fazla yıpratıyorsunuz. Sürekli üzülerek elinize bir şey geçmez. Bir an once kendinizi toparlamalısınız. Sevdikleriniz sizin yanınızda.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.