1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 24 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
24 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

24 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Aile bireyleri ile iletişime önem vererek hareket etmeniz faydanıza olacaktır. Ailenin desteği sizi bugünlerde daha güçlü kılacak ve manevi yönden çok daha huzurlu olmanızı sağlayacaktır.

BOĞA: Maddi konularda kazancınızı akıllıca değerlendirmeli gereksiz harcamalarda bulunarak borç altına girmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise sağlık problemleri söz konusu olabilir.

İKİZLER: Bugün yakın çevrenizi ve ailenizi ilgilendiren konularda sizi bire bir ilgilendiren konular dışında yorum yapmamaya özen gösterin. İş ve eğitimle ilgili keyifli gelişmelere hazır olun.

YENGEÇ: Bugün yaşadığınız sorunlardan bir tanesinin daha sona ermesiyle motivasyonunuzu güçlendirirken yorgun ruhunuzu diriltmeye devam edecek. İşinizle ilgili önemli kararlar almaktan kaçının kendinizi ve yapmak istediklerini yeterince iyi ifade edemeyebilirsiniz.

ASLAN: Bazı kişisel meseleleriniz işinizi etkileyebilir. Bu gibi konuları işinize yansıtmamalısınız. Maddi konularda ise arkadaşlarınıza borç vermek sizi zor duruma sokabilir. Aşk hayatınızda ise uzun zamandır hayatınızda olan kimseyle bazı şeyleri yoluna koymaya başlıyorsunuz.

BAŞAK: Gökyüzü bugün iş hayatınızda yaptıklarınızın karşılığını maddi manevi olumlu gelişmelerle almaya başlayacağınıza işaret etmekte. Bu süreçte göstereceğiniz sabırlı tutum sizi şu anda bulunduğunuz konumdan daha ilerilere taşıyacaktır.

TERAZİ: Sezgilerinizin yükseldiği ve verdiğiniz kararları etkilediği bir gün sizi bekliyor. Yaşadığınız bazı olaylarda tahmin ettiğiniz şeylerin yaşanması sizi heyecanlandıracak. Ancak düşüncelerinizin doğruluğundan emin olmalısınız. 

AKREP: İlişkileriniz bugün gündemde. Meydana gelen sürpriz gelişmeler sizi heyecanlandırabilir. Aşk hayatınızda yenilik arzusu içerisinde olabilirsiniz. Duygusal yaşamanızda karşılaşacağınız sürpriz gelişmeler sizi havaya sokabilir.

YAY: Bugün alacağınız olumlu haberler içinde bulunduğunuz karamsar havayı dağıtabilir. Geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz. Öte yandan aşk hayatınızda beklemediğiniz bazı gelişmeler sizi şaşırtabilir. Fevri hareket etmeyin.

OĞLAK: İş alanlarınızda bazı projelerinizin bozulması veya birtakım konuşmaların sorun haline gelmesi öne çıkabilir. Kendi fikileriniz ve düşünceleriniz konusunda ısrarcı davranabilirsiniz.

KOVA: Bugünlerde ekonomik kaygılarınız hayli artabilir. İş hayatınızda çalışmalarınızı yürütürken ince eleyip sık dokumanız gereken bir dönem. Hata yapmaktan kaçınmak için kendinizi fazla zorlayabilirsiniz.

BALIK: Para durumunuz iyi. İki ayrı yerden gelir sağlayacaksınız. Bir dostla iş birliği olabilir. Veya dostlarınızla birlikte bir grup çalışmasına katılabilirsiniz. Kuruntularınızı bir tarafa bırakın.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.