1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 24 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
24 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

24 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün çevrenizdeki bazı kişilerden kişiliğiniz ya da yaptığınız bazı şeylerden ötürü eleştiriler alabilirsiniz. Bu eleştirilere karşı sert bir tavır takınabilirsiniz. 

BOĞA:  İlişkiniz ciddi boyutlara ilerleyebilir. Sevgilinizle evlilik kararı alabilirsiniz. Telaşlı günler sizi bekliyor.

İKİZLER: Çevrenizdeki insalara biraz daha dikkat etmelisiniz. Şans bu aralar sizin peşinizi bırakmıyor.

YENGEÇ:  Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Düşünsel anlamda yeniden doğuş yaşayabilirsiniz. Öte yandan ailevi meseleler güne damgasını vuruyor. 

ASLAN:  Bugün iş hayatınızda biraz zorlanabilirsiniz. Üstlerinizle olan iletişiminizde dikkatli olmalı, alttan alan bir tavır sergilemelisiniz. 

BAŞAK: Bugün değer verdiğiniz bazı arkadaşlarınızla ortak işler yapabilirsiniz. Motivasyonunuz ve enerjiniz oldukça yüksek. 

TERAZİ: Ayrıntılara saplanmış durumdasınız. Her şey sizin istediğiniz gibi olmak zorunda değil. Bazen olayları akışına bırakmakta fayda var. 

AKREP: Bugün oldukça enerjik ve neşelisiniz. Girdiğiniz ortamlarda göz önünde bulunacak, çevrenizin dikkatini çekeceksiniz. İlişkinizle ilgili aklınızda bazı sorular olabilir. 

YAY:  Sizin açınızdan yararlı görüşmeler yapabilir olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Enerji dolu olduğunuz bugün işlerinizi kolaylıkla halledeceksiniz. 

OĞLAK: Duygularınızın karmaşık olduğu ve ne hissedeceğinizi bilemediğiniz bir dönemdesiniz. Bu hassasiyetten bir an evvel sıyrılmaya çalışmalısınız.

KOVA: Fazla duygusal yapınız yüzünden gereğinden fazla alıngansınız. Sabrederseniz güzel günler çok yakında. Maddi anlamda herşey istediğiniz gibi ilerlemeye devam ediyor. 

BALIK: Gün boyunca maddi konularda büyük arzular duyabilir, ilginç girişimlerde bulunabilirsiniz. Olaylar karşısında anlayışlı davranmalı, sinirlerinize hakim olmalısınız.  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.