1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 24 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
24 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

24 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bir sıkıntılı durum söz konusu olursa içinize atmak ve hiçbir şey olmamış gibi davranmak ne size ne de çevrenizdekilere fayda sağlar. Öfkeyi bastırmak yerine sakince dile getirin. Sağlığınız açısından zararlı olabilir bugün.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sizin fedakarlarınızı yanlış değerlendirip, bencilce kendi isteklerine hizmet etmenizi bekleyen insanlardan uzak durun bugün. Tartışmaya açık kişilerin içinde olduğu sosyal ortamlar sizin de gerilmenize sebep olabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün iş performansınızı sergilemek konusunda hırsınızı kontrol etmekte fayda var. Mutlaka haklı çıkmanız, istediğinizi kabul ettirmeniz ve bir şeylere liderlik etmeniz gerekmiyor. Etkiniz konusunda ısrarcı olmamaya çalışın.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün ikna ve iletişim yoluyla halletmeniz gereken işler sizi her zamankinden daha çok uğraştıracak. Karşınızda durup muhalefet eden ve sizi istediği şekilde tartışma ortamına doğru çekmeye çalışan kişilere prim vermeyin.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün zor ve uğraştırıcı işleri bir çırpıda tamamlamayı hedeflerseniz yorulabilirsiniz. İşinizi zorlaştıran her ne ise ona karşı mücadele ederken gücünüz kadar sabrınıza da ihtiyaç olacak. Maddi konular bugün dikkat isteyecek.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün ikili ilişkilerde bir adım geride durup gözlemlemek, hızlıca bir yargıya varmadan önce durumu ölçüp biçmek size artı değer katacak. Birden verdiğiniz tepkiler, taviz vermeyen yaklaşımlar sizi zor durumda bırakabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün sakarlıklar ve acele ile tam olarak kontrol etmeden sunulan işler, tamamlamak konusunda sabırsızlık edilen şeyler, aksine işlerin aksamasına, iş ilişkisinde olduğunuz kişilerle olabilecek tartışmalara sebep olabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Anne babalar bugün en büyük sabrı çocuğunuza karşı ya da belki de çocuğunuzla ilgili bir konuda uğraşmak zorunda iken göstermeniz gerekecek. Eğer bir otorite sorunu söz konusu olursa, bunu sert bir yaklaşımla aşamazsınız.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün evde geçirdiğiniz zaman sizin için dinlendirici olmayacak. Fiziksel güç gerektiren işler ya da uğraştırıcı görevler üzerinize kalabilir. Bir an evvel bitse de asıl işime dönsem dediğiniz detayları kaçırmamanız gerekiyor.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün hareket halinde olacağınız işlerle uğraşırken dikkatli ve sabırlı olun. Bilmediğiniz yerlere gidiyorsanız, tam olarak hakim olmadığınız bir konuda bir tartışma ortamının içinde kalıyorsanız aklı selim hareket etmelisiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün alış veriş yapmak, gerçek ihtiyaçları tespit etmek ve para konusunda çabucak kararlar vermek için çok elverişli bir gün değil. Riskleri ölçmek ve hesabınızı bilmek konusunda yeteri kadar objektif olamayabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Enerjiniz önceki günlere göre çok daha yüksek. Ne istediğini bilen ve bunu almak için elinden geleni yapan tavrınız diğer insanlar tarafından bencillik olarak algılanabilir. Susmak ile ön plana çıkmak arasındaki ölçüyü tutturun.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.