1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 24 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
24 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

24 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. 

BOĞA: Bugün kendinizi oldukça enerjik ve pozitif hissedebilirsiniz. Bulunduğunuz konumdan ötürü çok fazla sorumluluk alabilir ve çok fazla çalışmanız gerekebilir.

iKiZLER: Bugün duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinize karşı duygusal tepki göstermekten kaçınmalısınız.

YENGEÇ: Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor.

ASLAN: :Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. 

BAŞAK: İşinizle ilgili sorumluluklarınızın fazlasıyla arttığı bir dönemde bulunuyorsunuz. Üzerinizde baskı hissedebilirsiniz.

TERAZİ: Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. 

AKREP: Gün boyunca kendinizde gereksiz bir huzursuzluk hissedebilirsiniz. İşinizle ilgili isteklerinizi ortaya koyarken tedirgin olabilirsiniz. 

YAY: Yöneticilerinizle iyi geçinmeniz gereken bir dönem. Öte yandan karar vermekte zorlandığınız bir süreçten geçiyorsunuz. Olayları fazla büyütmemeye çalışın. 

OĞLAK: İlişkilerinizde oldukça ciddi ve katı bir tavırda olmanız karşınızdaki kişilerde hayal kırıklığı yaratıyor. İlişkilerinizde anlayışlı ve yapıcı olmalısınız. 

KOVA: Sevdiğiniz kişiyle yaşadığınız problemleri aşmak için onu anlamaya çalışmalısınız. Endişelerinizi büyütmeyin.

BALIK: Alacağınız bazı haberler sizi şoke edebilir. Gideceğiniz bir yerde uzun zamandır görüşmediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.