1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 24 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
24 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

24 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Geçmişte yaşadığınız çözüme kavuşturulmadan üstü kapanmış olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Bu kez net olarak olumsuz durumları lehinize çevirebilirsiniz.

BOĞA: Özel yaşamınızda gerçeklerden kaçan bir tutum içinde olursanız ilişkiniz işin içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Anlık öfkeler farklı arayışlar içine girmenize sebep olabileceğinden geri dönüşü mümkün olmayan hatalar yapmanıza neden olabilir.

İKİZLER: İş hayatınızda önemli mevkilerde ki insanlardan teklifler alabilir arkadaşlarınız aracılığı ile yaşamınıza olumlu yönde yön verecek bu kişilerle ortak projelerde yer alma imkanını elde edebilirsiniz.

YENGEÇ: Zorlandığınız ne varsa bugün ele alın başarılı sonuçlar elde ettiğinizi göreceksiniz. Özel yaşamınızda ise kötü bir dönemin bitişi yeni ve olumlu bir dönemin başlangıcındasınız.

ASLAN: Duygularınız ve aklınız bir anda yaşanmışlıkların verdiği duygusallıkla karışabilir. Geçmişte yaşadıklarınızı düşünerek karar vermeli aşkınıza yaptığınız haksızlıkları kabul etmeli gereksiz inadınızın yaşamı her ikinize de zehir etmesine izin vermemelisiniz.

BAŞAK: . İlerleyen günlerle birlikte daha da rahatlayacak ve tam anlamı ile huzuru yakalayabileceksiniz. Şimdilerde biraz daha sabırlı olmanız lazım.

TERAZİ: Daha önce uyarıda bulunduğunuz halde şu an yaşadıklarına şahit olmanız sizi sinirlendirebilir. Sakin olun ve onun bazı şeyleri yaşayarak deneyim kazandığını düşünerek yardımcı olmaya çalışan bir tutum içinde olun.

AKREP: Birlikte olduğunuz insana karşı biraz daha anlayışlı olmalısınız sizin dışınızda gelişen olayların onu nasıl etkilediğini düşünerek hareket edin.

YAY: Maddi konularda uzun zamandır süre gelen sıkıntılarınız zeki girişimleriniz sayesinde olumlu sonuçlar almanızı sağlayabilir. Yeni bir ilişki kapınızı çalabilir.

OĞLAK: Kendinize zaman ayırmazsanız daha çok yıpranacaksınız. Küçük tatiller yaparak yılın stresini üstünüzden atmalısınız.

KOVA: İstekleriniz konusunda ısrarcı olmalısınız. Sizin dışınızda gelişen olaylara karşı daha esnek ve elinizden geldiğince dışarıda kalarak karışmamaya çalışmalısınız.

BALIK: Bugün güne son derece pozitif bir ruh hali içinde uyanır gün içinde de bu olumlu halinizi devam ettirirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırın, küçük sürprizler yapın!

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.