1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 24 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
24 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

24 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün geleceğinizle ilgili konularda cesur olabilirsiniz. Planladığınız konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için hırslı davranabilirsiniz. İşlerinizde aceleci davranmayın. Kolayca risk alabilirsiniz. Konuşmalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Bugün olaylar sabrınızı ölçebilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün iş hayatınızdaki işlerinizi tamamlamak için program yapabilirsiniz. Bazı konuları daha kolay idrak edeceksiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde mücadele verebilirsiniz. Sabırlı olmalısınız. İşlerinizi yapabilmek için riskli durumlardan uzak durmalısınız. Duygularınızı ifade etmek için acele davranmayın. Bugün cesur adımlar atabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. İşlerinizin felsefesine kafanızı yorabilirsiniz. İlişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda cesur taraflarınızı ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. Gün içinde sabırlı davranırsanız işlerinizi daha kolay halledebilirsiniz. Özgür bir ruh hali içinde olabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün endişe duyduğunuz konularda acele kararlar almayın. Sabırlı davranmanız gereken konular söz konusu. İşlerinizi tamamlamak için mücadele verebilirsiniz. Sorumluluk aldığınız konularda üstlerinizden destek alabilirsiniz. Finansal konularda fazla cesur davranabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün eşinizle ilgili konularda dalgalanmalar olabilir. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Ortaklı konularda daha cesur kararlar alabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde mücadele söz konusu. Sabırlı davranmanız gereken durumlar olabilir. Bazı konularda iç sesinizi dinlemek faydalı olabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. Tamamlamaya çalıştığınız işlerinizde mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. İşlerinizde sabırlı davranmalısınız. İkili ilişkilerinizde tepkilerinizi kontrol etmelisiniz. Öğleden sonra yeni işlere başlama cesaretinde bulunabilirsiniz. Sportif faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

İşlerinizde yaratıcılığınızı kullanıyorsanız bugün daha cesur girişimlerde bulunabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Risk almak daha kolay olabilir. Çocuklarınızla ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi toparlama fırsatınız olacak. İkili ilişkilerinizde tepkisel olabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün ev hayatınızda bitirilmesi gereken işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Değişiklikler için kararlar alabilirsiniz. Kendinizi aktif hissedeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni farkındalık kazanabilirsiniz. Bunu çalışma arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Cesaret gerektiren işlerinizi bugün halledebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün zihinsel olarak hareketli bir gündesiniz. Yazışma ve konuşmalarınızda kendinizi daha cesur hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi tamamlamak için mücadele edebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar ilginizi çekebilir. Yeni haberler gündeminizi etkileyebilir. Ticari faaliyetlerinizde daha yoğun olarak ilgilenebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili gelişmeler sağlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda farkındalığınız artabilir. İşlerinizi tamamlamak için yardım alabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda cesaretinizi toplayacağınız bir gündesiniz. İşlerinizle ilgili risk alabilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla program yapabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün kişisel konularda kendinizi cesur hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha sabırlı davranmanız gereken durumlar söz konusu. Hassas olduğunuz konuları daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Sportif faaliyetler sizi biraz rahatlatabilir. Aklınızda olan konuları hayatınıza katabileceğiniz bir gündesiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizde aksamalar olabilir. Gün içinde kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Düşünceleriniz sizi yorabilir. Riskli işlerden uzak kalmanızda fayda var. Dikkatsiz davrandığınız konular daha sonra sizi zor durumda bırakabilir. Gün içinde tepkilerinizde daha sakin olmaya çalışın.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.