1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 24 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
24 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

24 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: İletişim gücünüzü ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Eski arkadaşlarınıza ulaşabilir, tatil gününüzü onlarla geçirebilirsiniz. İçinizdeki olumsuz dygulardan kurtulmalısınız.

BOĞA: Hedeflerinizi yükseltmelisiniz. Yüksek mevkilerde bulunan insanlardan gelecek destekler alabilir yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yurt dışı ile bağlantılı konularda yaşanacak sürpriz gelişmeler sizlere yeni kapıları aralayabilir.

İKİZLER: Pişmalık duyduğunuz davranışlarınızı bugün telefi edebilirsiniz. İş ve özel yaşamınızda dengelerin yerine oturmaya başladığı bu süreçte yeteneklerinize güvenin.

YENGEÇ: Bugün oldukça sakin ve rahat bir gün geçireceksiniz. Öte yandan kendi işinizle meşgulseniz daha fazla kazanmanın yollarını arayacak ve bu konuda bazı girişimlerde bulunacaksınız.

ASLAN: Bugün oldukça özgürlükçü ve baskıya tahammül edemeyen bir imaj çiziyorsunuz. Alışılmadık ve farklı şeyler yapmak isteyeceksiniz. Duygusal yaşamınızda ise partnerinizle ilgili her konuda oldukça hassas ve duyarlı davranıyorsunuz.

BAŞAK: Bugün bazı ikilemlerde kalmanız olası. Kafanız karışık, nasıl davranmanız gerektiğiniz bilmiyorsunuz ancak olayları müzakere etme yeteneğiniz sayesinde bu durumdan kolayca sıyrılabilirsiniz.

TERAZİ: İsteklerinizle ilgili kafanızda bazı resimler oluşturuyorsunuz ve tükenmez enerjinizle bu resmi çizmek için çabalıyorsunuz. Burada dikkat etmeniz gereken şey akılcı olmaktan uzaklaşmamak olacak. Fazla hayalci davranmayın.

AKREP: Kendinizi saygı çerçevesinde otorite konumundaki kişilere ifade etmeye çalışın. Akşam saatlerinde ise dostlarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz.

YAY: Kendinizi geliştirmek, yenilemek arzusundasınız. Ruh haliniz oldukça hareketli olacak, kafanıza estiğinde çıkıp alışveriş yapabilirsiniz. Kendinizi yepyeni bir aşkın ortasında bulmaya ise ramak kaldı.

OĞLAK: bugün doğru yönde hareket etmek, doğru kararları vermek gibi bir sezgisel yetenek sizinle olacak. Seyahat ve eğitim konusunda beklenmedik bazı fırsatlar kapınızı çalacak.

KOVA: Bugün yaşadığınız bazı problemleri çözmek adına ideal bir gün. Eğer sizden herhangi bir konuda cevap bekleyen biri varsa ona hemen cevap vermeyin, uygun zamanı beklemek akıllıca bir taktik olacak.

BALIK: Şu sıralar her şeyi kontrol etme hastalığına tutulmuşa benziyorsunuz. Neden çalışma arkadaşlarınızı kendi haline bırakıp, sorumluluklarının bilincine varmalarına izin vermiyorsunuz? Sizin de dinlenmeye ihtiyacınız var.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.