1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 24 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
24 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

24 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili yeni fikirler bulabilirsiniz. Bunları gündeminize koymak pek de kolay olmayabilir. Harcamalarınızı düzenlemeniz gerekebilir. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleme sağlayabilirsiniz. İdealize ettiğiniz konulardaki değişimler sizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda detaylara aşırı takılmayın.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün gündeminizi hassas olduğunuz konular meşgul edebilir. Hayatınızla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Duygusal konularda derinleşeceğiniz bir gündesiniz. İlişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Sağlığınıza daha çok özen gösterebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün elinizde olmayan nedenlerden ya belirsizliklerden dolayı bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Hassasiyetler öne çıkmış durumda. Sizi etkileyen kontrol dışı olaylar gündeme gelebilir. Maddi konular üzerinde düşünebilirsiniz. Kabullenme içinde olmak gerekebilir. Sorumluluklarınızda değişiklikler yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün geleceğinizle ilgili yeni beklentiler içinde olabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi daha rahat ifade ettiğinizi hissedebilirsiniz. Gün içinde yaşayacağınız değişiklikler sizi olgunlaştırabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde rahat ilerleyeceksiniz. Üstlerinizle iletişiminizde kendinizi çok daha iyi ifade edebileceksiniz. Yine de ilerleyen zamanlarda iletişimden kaynaklı sıkıntılar çıkabilir. Koyduğunuz hedeflere ulaşmak için değişikliklere gidebilirsiniz. Göz önünde olmak, dikkat çekmek iyi hissettirecek.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün hayatınıza yenilik katmak isteyebilirsiniz. Farklı konularda bilginizi arttırmak için ilgi duyduğunuz alanlarda araştırmak yapmak isteyebilirsiniz. Bu konularda fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla görüşmek size iyi gelebilir. İlerleyen saatlerde iletişimde olduğunuz kişilerle planlarınızı doğru idare etmeniz gerekebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün ortak işler yaptığınız kişilerle aranızda kriz yaratan durumlar ortaya çıkabilir. Bazı bağlayıcı koşullar dolayısıyla kendinizi sıkıntıda hissedebilirsiniz. Endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul etmeye devam edebilir. Duygusal derinlik içinde olduğunuz konular olabilir. Parasal işlerinizi organize etmeniz için uygun bir gün.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Eşinizle ilgili konular gündeminizi belirleyebilir. İkili ilişkilerinizde daha fazla denge arayışı içinde olabilirsiniz. Bu durum gün içinde yorucu bir hal alabilir. Duygusal olarak derinleşebilirsiniz. Bazı durumlarla ilgili değişim yaşayabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda iletişimden kaynaklanan problemler çıkabilir. Kendinizi ifade etmekte mücadele gerekiyor.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Detaylar içinde boğulmayın. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz zamanlar var. Uğraştığınız işler üzerinde değişiklik yapacaksınız. Teknik konulara biraz daha özen göstermenizde faydalı olabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz uğraşlara yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuların daha rahat akacağı bir gündesiniz. Keyif aldığınız uğraşlara yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek için organizasyon yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde duygusal bir karmaşa hissedebilirsiniz. Kararlarınızda değişiklikler olabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Gün içinde ailenizle ilgili konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Geçmişte yaşanmış olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Bu durum sizi içsel hesaplaşmaya götürebilir. Duygularınızın yoğunluğu içinde kaybolmamaya özen gösterin. Kendinizi daha rahat hissettiğiniz uğraşlarınıza yönelebilirsiniz. Ev kazalarına karşı dikkatli olmalısınız.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün gündeminiz hareketli. Sorumlu olduğunuz konularda takip gerektiren işlere yoğunlaşabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizi de etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme sağlamak gerek. İlerleyen saatlerde iletişimden kaynaklanan sıkıntılar olabilir. Bunları kişisel algılamamalısınız. Esnek kalın.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.