1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 24 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
24 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

24 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün hayatınızda neler olacak? Burcunuza göre sizi neler bekliyor?

A+A-

KOÇ: Yapacağınız iş görüşmeleri sonucunda beklediğiniz haberi alabilirsiniz. Eğer mantıklı karar verirseniz şans sizden yana. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

BOĞA: Karşılaşacağınız insanlar sayesinde işlerinizi halletmeniz daha kolay olabilir. Fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Her şey yoluna giriyor.

İKİZLER: Geride bıraktığınız her şey zamanla çözülüyor. Ummadığınız anda sürpriz bir aşkla karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızın desteği sizi mutlu ediyor.

YENGEÇ: Her işe yetişmeye çalışırken çok yoruluyorsunuz. Kontrol her zaman sizde olmak zorunda değil. Olayları biraz akışına bırakmalısınız.

ASLAN: Aldığınız kararların arkasında durmalısınız. Unutmayın ki bu sizin hayatınız. Ailenizin desteğiyle beraber kötü günleri geride bırakacaksınız.

BAŞAK: Zamana bırakmaktan korktuğunuz durumlar söz konusu. Aceleci tavrınız yüzünden işleriniz biraz karışabilir. Kendinizi biraz rahat bırakmalısınız.

TERAZİ: Beklemediğiniz insanlardan yardım alabilirsiniz. Bu durum size biraz şaşırtabilir. Maddi anlamda ufak kazançlar söz konusu. 

AKREP: Olayları kafanıza çok takmakta üstünüze yok. Her şeyi akışına bırakırsanız daha mutlu olabilirsiniz. Zaman her şeyin ilacıdır unutmayın.

YAY: Çözümsüz olduğunu düşündüğünüz durumları aslında kolaylıkla halledebilirsiniz. Sadece biraz daha sabır göstermeniz gerekiyor. 

OĞLAK: Kendinize olan güveninizi kaybetmemelisiniz. Her şey sizin kontrolünüzde unutmayın. İstedikten sonra yapamayacağınız bir şey yok. 

KOVA: Maddi anlamda uzun süredir beklediğiniz haberi alıyorsunuz. Yapacağınız yatırımlar için beklemenize gerek kalmayabilir. Aşk hayatınız bu ara biraz karışık.

BALIK: Yaptığınız harcamalar yüzünden maddi sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu duruma acilen bir çözüm bulmalısınız. Ailenizin desteği sizin için çok önemli.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.