1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 24 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
24 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

24 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ: Özel yaşamınızda içinizden gelen sesi dinlemelisiniz. Kuruntularınızdan kurtulup gerçeğin peşine düşmelisiniz. İş hayatınızda yükselişte olduğunuz bu dönemde fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

BOĞA: Oldukça keyifli bir gün geçireceksiniz. Sevdiğiniz insanlara daha fazla vakit ayırmalısınız. Karar verirken daha mantıklı olmalı, hızlı kararlar vermemelisiniz.

İKİZLER: Kendinize zaman ayırıp, kafa dinlemeniz gereken bir dönem. Bekar olan ikizler burçları için yeni bir aşk kapıda. Maddi açısan daha temkinli olmalısınız.

YENGEÇ: Bütün ilişkilerinizde tek taraflı düşünmemeniz gereken bir dönemdesiniz. Tartışmalardan uzak durmalısınız. İşinizde terfi alabilir, rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz.

ASLAN: Köklü değişikler yaşayabilirsiniz. İlişkisi olan aslanlar bir ayrılık yaşayabilirler ve bu ayrılık onlara çok iyi gelebilir. Mümkün olduğunca olaylara gerçekçi bakmanız gerekiyor.

BAŞAK: Anlık kararlar tüm huzurunuzu kaçırabilir. Zayıf duygular içinde olamamalı mantıklı kararlar vermelisiniz. Bir süre duygusal düşünmemek sizi kazanan taraf yapacaktır.

TERAZİ: Mücadeleci yönünüz ön plana çıkıyor. Aileniz için her şeyi yapmaya hazırsınız. Fakat fazla fedakar tavırlarınız size zarar verebilir. Kendinizin her şeyden daha önemli olduğunu unutmayın.

AKREP: Bugün kendinizi çok bunalmış hissedebilirsiniz. Bu durumdan kurtulmak için biraz kafa dinlemeye ihtiyacınız var. Kendinize zaman ayırın!

YAY: Bir türlü geçmişinizden kurtulamıyorsunuz. Sorunlarınızı halletmeniz için geçmişi unutmanız gerekiyor. Hızlı kararlar verdiğinizde daha başarılı oluyorsunuz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin!

OĞLAK: Sağlığınıza daha fazla önem vermelisiniz. İş yaşamınızda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Bakış açınızı değiştirip olaylara farklı pencerenden bakın!

KOVA: Enejinizin yüksek olduğu bir dönem. Uzun zamandır kurduğunuz hayaller tek tek gerçek olmaya başlıyor. Biraz daha zaman tanıyıp olayları akışına bırakmalısınız.

BALIK: İş yaşamınızda kendinizi daha fazla göstermelisiniz. Biraz daha mücadeleci davranmalısınız. Sevdiğiniz insana daha fazla zaman ayırmalısınız.

Kaynak:haberedikkat

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.