1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 24 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
24 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

24 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor.

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Günün ilk yarısında bazı sıkışıklar ve beklemeler olabilir. Neyse ki öğle sonrasında şans sizden yana olduğunu hissedebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Günün ilk yarısında, ortaklaşa konular üzerinde durmanız gerekebilir. Öğle sonrasında da sizi daha çok paylaşıma götüren koşullar var

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Günün ilk yarısında zaman alabilecek uğraşlar var, sağlığınıza dikkat edin. Öğleden sonra başkaları ile ilgilenmek durumunda olabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Günün ilk yarısında kendinizi anlatma konusunda daha gayretlisiniz. Öğleden sonra kendinizi yeni meşguliyetler bulabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Günün ilk yarısında, bazı huzursuzluklar ya da meşguliyetler olabilir. Öğleden sonra daha keyifli zamanlar söz konusu.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Günün ilk yarısında, yakın çevreniz ve kardeşlerle ilgili işler olabilir. Öğle sonrasında ise ev için ya da evde yapabileceğiniz çok şey var.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Günün ilk yarısında, harcamalarınız üzerinde daha çok düşünebilirsiniz. Öğle sonrasında yolculuklar, ziyaretler hayatınıza hareket getirmekte.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Günün ilk yarısında, kişisel konularla ilgili tamamlamanız gereken işler var. Öğle sonrasında yaratıcı olabileceğiniz fırsatlar içindesiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Günün ilk yarısında bazı sorunlar ya da bekleme yaratan durumlar olabilir. Öğle sonrasında burcunuza ilerleyen Ay sizi daha dikkat çekici kılmakta.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Günün ilk yarısında, zihinsel açıdan bazı gerginlikler olabilir. Sakin kalın. Öğle sonrasında olayları kendi akışına bırakmaya gayret edin.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Günün ilk yarısında, tamamlanması gereken işler ve sorumluluklar dikkat çekebilir. Öğle sonrasında arkadaşlarla bir arada olmak güzel olacak.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Günün ilk yarısında, kişisel istekleriniz üzerinde daha çok durabilirsiniz. Öğle sonrasında ise sizi daha sorumlu kılabilecek yenilikler var.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.