1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 24 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
24 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

24 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün uğraştığınız konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Hobilerinize yönelebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Aşk hayatınız renklenebilir. Kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün evinizle ilgilenebilirsiniz. Ailenizde geçmişle ilgili konular açılabilir. Gün içinde evinizin içini değiştirmek için harekete geçebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte güven duyduğunuz yerlere gitmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ise kendi yönünüzü netleştirmek isteyebilir. İş hayatınızda başlangıçlar olabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün gündeminiz hareketli olabilir. İş hayatınızda yazışmaların ve konuşmaların yoğunluğundan kendinize zaman ayırmakta güçlük çekebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler olabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde zorlanabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Bütçenizle ilgili yeni konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili zorlanmalar olabilir. İş hayatınızdan alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Yeni başlangıçlar için fırsat yakalayabilirsiniz. Yetenekleriniz doğrultusunda daha fazla konu ile ilgilenmeniz gerekebilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün kişisel ilgi alanlarınıza yönelebilirsiniz. Bedene ait konular ön plana çıkabilir. Kendinizi daha fazla gösterme isteği içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bugün kendi fiziksel görünümünüzle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Kendinizi farklı ve yeni konulara hazırlayabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yeni başlattığınız işlerde elinizde olmayan nedenlerden dolayı gerginlik yaşayabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili gizli kalan şeyler ortaya çıkabilir. Kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Kendinizi parlatmak istediğiniz konularda atılgan davranmakta zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde mücadele etmeniz gerekebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Gün içinde gelecekle ilgili planlarınızla ilgilenmek için zaman yaratabilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. Yeni ortamlarda farklı kişilerle tanışabilirsiniz. Kadınlarla ilgili konularda zorlandığınızı hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde baskı altında kalabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

İş hayatınızla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Şimdiye kadar gösterdiğiniz çabaların karşılığını alabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Göz önünde olacağınız işler yapabilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Gün içinde kişisel konularınızla ön plana çıkabilirsiniz. Teknik işlerle ilgilenebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Gelecek hayallerinizle ilgili konularda yeni oluşumlar gerçekleşebilir. Uğraştığınız işlerinize yön vermek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Düşüncelerinizi çevrenizdeki kişilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başlangıçlar yapabilirsiniz. İlişkilerinize daha fazla özen göstermeniz gerekebilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün endişe duyduğunuz konularda daha fazla mücadele verebilirsiniz. Finansal konularda yenilenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları hızlandırmak isteyebilirsiniz. Kafanızda olan konuları somutlaştırmak sizin için önemli olabilir. Bazı konulara hız kazandırmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan daha güçlü olabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde denge arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi uğraştıran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. İlişkilerinize yön vermek için planlar yapabilirsiniz. Karşınızdaki insanlarla iletişiminiz önem kazanabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Çalışma hayatınızla ilgili koşullar sizi biraz yorabilir. İşlerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın arasından dikkat çekeceğiniz işler yapabilirsiniz. Sizi zorlayan koşullara önem vermelisiniz. Beraber çalıştığınız arkadaşlarınızın sorunlarına ortak olmanız gerekebilir. İşlerinize yön verebilirsiniz.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.