1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 25 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
25 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

25 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün bir süre kendinize zaman ayırarak beden ve zihninizi dinlendirin. Önemli kararlar almak mecburiyetindeyseniz bugünden sonrasına ertelemelisiniz.

BOĞA: Bugün iş hayatınızla ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. İstemeden oluşan bazı olaylar canınızı sıkabilir ve üzülebilirsiniz.

İKİZLER: Kendinizle ilgili yeni fikirlerle ortaya çıkabilir, ifadeleriniz iyice önem kazanabileceği gibi bir parça da olsa bencilce bir hal alabilir. Canınızı sıkan kişilerden uzaklaşmalısınız.

YENGEÇ: Yakın çevreniz ile ilgili hareketli ve şaşırtıcı gelişmelerle karşılaşabilir, öğle saatlerinden sonra ise ilginç fikirleriniz ile ortaya çıkabilirsiniz. Bir sürpriz sizi derinden etkileyecek.

ASLAN: Güzel tesadüfler sonucu giderek yoğunlaşan projelere başlamanız mümkün. İnsanlara kolay güvenen yapınız sizi yine hüsrana uğratabilir.

BAŞAK: İnatlaşmak yerine uzlaşmayı seçmek sizin olgunluğunuzu gösterir. Sert ve geri dönülmez kararlar almaktansa makul olmaya, bunun ise geçici bir süreç olacağı konusunda kendinizi telkin etmelisiniz.

TERAZİ: Kendinizi olduğunuzdan daha çalışkan ve hırslı hissediyor olabilirsiniz. Daha az uyuyup daha çok çalışabilirsiniz. Finans konuları ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

AKREP: Belirsizlikler canınızı sıkıyor. Eğer gerçekten elde etmek istediklerinize ulaşmak istiyorsanız daha istekli davranmalısınız. Farklı aktivitelerde yer almaktan kaçınmayın.

YAY: Gününüz planladığınız gibi geçmeyebilir. Her olmsuz durumda kendinizi bırakmayın. Başarı için biraz daha sabretmelisiniz.

OĞLAK: Kendinize küçük de  olsa hedefler belirlemelisiniz. Kafanızdaki sor işaretlerinden kurtulmak için güvendiğiniz insanlar ile konuşmalısınız.

KOVA: Kendinizi yorgun hissediyosunuz. Küçük aralar vererek ve sosyalleşerek kafanızı dağıtabilirsiniz. İlginç fikirleriniz ile arkadaşlarınızı şaşırtabilirsiniz.

BALIK: Kendinizi sürekli savnmak yerine hatalarınızı kabul etmelisiniz. Ailenizin dediklerini dikkate almalısınız. Şüphe duyduğunuz konuların üzerine gidin.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.