1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 25 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
25 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

25 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizleri ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

 

Sevgili Koçlar Cuma günümüz saat 13:12 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak Dolunay etkisinde başlıyor. Aile hayatımız, evimiz, ayağımızı bastığımız toprak parçası, ülkümüz bunların hepsi başımızın tacıdır.  Güven olgusu kıymetlimiz. Bu Dolunayda gelişmeyen, el ele yürümediğimiz, paylaşımda bulunmadığımız, ilerisi adına bize garanti vermeyen ilişkilerimizi ve iş hayatımızı gözden geçireceğiz. Dolunayla örtüşen Merkür-Jüpiter görünümünü gayet olumlu buluyorum. Yeni bir yıla adım atarken,  hangi alanda ve konuda yetenekliyseniz ona göre ilerlemeyi tercih edebilirsiniz. Yapılandırıcı, köklü, sağlam olan işlere yöneleceksiniz. Siz artık neyin ne olduğunu biliyorsunuz. Yolunuzu ona göre çizmekten yanasınız. Yapamayacağınız, ilerleyemeyeceğiniz bir yolda vakit kaybetmekten yana değilsiniz. İşte bu Dolunay aile hayatınızdan, iş yaşamınıza kadar her konuda ayakları sağlam yere basmak isteyen kişinin göstergesidir.

Ay-Neptün görünümü bu Dolunayda gerçeklerin can acıtıcı hatta huzursuz kılıcı olan yönleri yerine, kendimizi teskin edebileceğimiz bir dünyaya olan özlemimizi işaret eder. İnsan huzur bulduğu alanlara çekilir. Bu yuvasıdır, ailesidir veya sevdiğidir. Orada dinlenmek, şifalanmak ister. Duyarlı olabiliriz. Çünkü huzurlu olmak ve mutlu yaşamak istiyoruz. Sevdiklerimizi önemseriz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

 

Sevgili Boğalar Cuma gününe, saat 13:12 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak Dolunay etkisinde adım atıyoruz. Bildik, tanıdık çevremizin bize güven verdiğini, bilgi ve tecrübemizin yeterli olduğunu düşünsek de, ilerisi adına daha etkin bir pozisyonda, daha önemli görevlerde bulunmak adına kendimizi geliştirmeliyiz. Nitekim Dolunay ile örtüşen Merkür-Jüpiter görünümü, bize somut ve elle tutulur olana yönelmemiz gerektiğini söylemektedir. Kararlı ve istikrarlı olmalısın demektedir. Duyarlılığı ve bağımlılığı bir yana bırakıp ayaklarımızı sağlam yere bastıran projelere, işlere yönelmekte yarar var.

Ay-Neptün görünümü, güvenilir ve ılımlı kişilerle ilişki kurmaya olan meylinizi güçlendirir. Uzun vadeli hedefler belirlemenizi sağlayan bu Dolunay, hayatınızı ve içinde bulunduğunuz durumu ideallerinize uygun şekilde gözden geçirmenizde size yardımcıdır.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

 

Sevgili İkizler Cuma günümüz, saat 13:12 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak Dolunay etkisinde başlayacak. Bütçemizin dengeli olup olmadığına, ne kadar güvendeyiz, işimizden elde ettiğimiz gelir tatmin edici mi, borcumuz var mı, bunlar üzerinde bir hayli duyarlı olacağız. Hedefimize uygun şekilde kazanıyor muyuz, yoksa borcumuz harcımız bizi sıkıştırıyor mu, bunlara bakmak gerekiyor. Sizin ortaklarınızla, eşinizle veya başkalarıyla olan her türlü maddi ve manevi anlamdaki paylaşımlarınızı dikkatli ve gerçekçi şekilde ele almanız gerekiyor. Çünkü bu alandaki sorunlar birkaç ay sonra sizi zorlayıcı olabilir. Kazanç konularında gerçekçi olma vaktinizdir. Merkür-Jüpiter görünümüyle örtüşen bu Dolunay, kazanç elde etme amaçlı sağlam projelere yönelmenin, bilgi ve tecrübemizi geliştirmenin önemini vurgulamaktadır.

Ay-Neptün görünümü, kendinizi geliştirmeniz, aklı başında hareket etmeniz halinde zorlukları geride bırakacağınızı ve arzu ettiğiniz zirveye çıkacağınızı söylemektedir. Özellikle iş sahasında ve toplumsal yaşamda seçtiğiniz alanda başarılı olmanın kuralı budur. Zaten bu Dolunay yeteneklerinizi göstermeniz yönünde destekleyici bir etkidir.

 

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

 

Sevgili Yengeçler Cuma gününe, saat 13:12 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak Dolunay etkisinde adım atıyoruz. Ailevi meselelerden girişimlere kadar her konuda güven olgusunun önemli olduğunu işaret ediyor. Ayrıca özel ilişkimize de bir bakacağız. Duyarlılığın hem kişisel hem ilişkinizle ilgili konularda bir hayli vurgulanacağını gösteriyor. İlişkinin paylaşım anlamında tatmin edici olmayışı, ev içindeki huzursuzluk, dengesiz tavırlar bizim için yorucu olabilir. Eş, sorumluluk sahibi olmalı ve yuvanızda adil bir şekilde birbirinize davranmalısınız. Eşitlik önemli. Çünkü bu alandaki sorunlar birkaç ay sonra sizi zorlayabilir. Gerçekçi bir şekilde duruma bakmakta yarar var. Merkür-Jüpiter görünümüyle örtüşen bu Dolunay, ilişkinizle ilgili konularda güven, istikrar, sağlamlık arayışınızın, bu olgulara fazlasıyla önem vermenin işaretçisidir.

Ay-Neptün görünümüyle örtüşen bu Dolunayda sevdiklerinize verdiğiniz önem yükselir. Sahip olduğunuz değerlere hiç kimsenin söz söylemesine izin vermezsiniz. Geleceğinizi güvence altına almaktan yanasınız.

 

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

 

Sevgili Aslanlar Cuma günümüzü, saat 13:12 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak Dolunay etkisinde karşılıyoruz. İç dünyamızda nereden geldik nereye gidiyoruz sorusuna cevap arayacağız. Fiziksel ve ruhsal anlamda kendimizi gözden geçireceğiz. Hassas düşünebiliriz. Çünkü güvende olmak istiyoruz. Aile birliği önemli. Duyarlılığın yükselişi, geçmişte veya bugün yaşanılanların sizde yarattığı endişe nedeniyle olabilir. Aslında siz ailenizi, anılarınızı, değerlerinizi, kaybettiklerinizi bu Dolunayda daha fazla anımsayabilir, bugünle karşılaştırabilirsiniz. Çalışma hayatınız, sağlığınız, çevresel ilişkiler de, bu Dolunayda daha fazla önemsenir. Şükür duygusu çok önemlidir. Elimizde olanın kıymetini bilmek, olmuyor, gerçekleşmiyor diye umudu kaybetmemek lazım. Merkür-Jüpiter görünümüyle örtüşen bu Dolunayda, ileriye dönük hedeflerinizi gerçekçi bir şekilde analiz edeceksiniz. Şu andaki mevcut işiniz, sosyal çevreniz sizi tatmin ediyor mu, yoksa kafanızda soru işaretleri uyandırıyor mu? Bunlara bakmakta yarar var.

Ay-Neptün görünümüyle örtüşen bu Dolunay, duygularınızı dışa karşı gizlemenizi, kol kırılır yen içinde kalır misali düşünmenizi sağlar. Sizi olduğunuz gibi kabul eden, zor günlerinizde yanınızda olan kişileri, yıllarca mücadele ederek oluşturduğunuz değerlerinizi korumaya çalışırsınız.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

 

Sevgili Başaklar Cuma gününe, saat 13:12 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak Dolunay etkisinde merhaba diyoruz. Güzel bir niyetle, duyarlı bir şekilde, sevimlilikle hareket etmenin, dış dünyada, sosyal yaşamda, arkadaşlıklarda kıymetli olduğunu vurguluyor. Sizin hayallerinizi gerçekleştirmek için kararlı olmanız şart. Dış dünyada aşırı hassas düşünmenin,  gelişiminiz önüne duvar öreceğini bilmelisiniz. Siz hem aşkta hem mali konularda gerçekçi olmalısınız. Hedefiniz ne ise o konularda beceriklilik bir hayli önemli.

Merkür-Jüpiter görünümüyle örtüşen bu Dolunay, yeteneklerinize uygun iş ve alan tercihinde bulunmanın önemini gösteriyor. Sağlam ve uzun vadeli olana yöneleceğiz. Sizin endişe etmenize gerek yok inanın. Çünkü bu Dolunay, sizin mevcut durumunuzu iyileştirici tespitlerin göstergesidir. Ayrıca aşk hayatınızla ilgili konularda da problemleri aşabilmenizi sağlayıcıdır. Ay-Neptün görünümüyle örtüşmesi, beraberlikte veya iş ortaklığınızla ilgili konularda kendinizi güçlü görme arzunuzun yoğunluğunu işaret eder. İnandığınız yolda yürümek istersiniz.

 

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

 

Sevgili Teraziler Cuma günümüz saat 13:12 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak Dolunay etkisinde başlıyor. İş hayatımızla ilgili konuları vurgulayan ve biraz da zorlayıcı etkileri olan bir yansıma. Sorumluluklarımızı, toplum içindeki yerimizi hassasiyetle ele aldığımız için doğaldır ki, hassasız, duyarlıyız ve en ufak bir şeyden etkileniyoruz. Ev-iş arasındaki dengeyi sağlamak pek kolay olmuyor. Yaptığımız iş, hizmet ettiğimiz insanlar, işverenlerle temasımız bizi yoruyor. Biz işveren pozisyonunda isek, sektörün içinde bulunduğu durum bizi endişelendiriyor. Birçok faktör burada etkin.

Bu Dolunayın, Merkür-Jüpiter görünümüyle örtüşmesi, yeni bir yıla adım atarken, kendinize özen göstermeniz gerektiğini vurguluyor. Her şeyi böylesine hassas ele alırsanız zorlanırsınız. Dinlenmekte yarar var. Ay-Neptün görünümüyle örtüşmesi,  çıkarlarınız konusunda hassas ancak bir o kadar uzun vadeli düşünmek gerektiğinin işaretçisidir.

 

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

 

Sevgili Akrepler Cuma günümüz saat 13:12 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak Dolunay etkisinde başlıyor. Yurtdışı, ticaret, yüksek eğitim, yolculuklar kanalıyla sorumluk almamız demektir. Daha önce başladığımız bir proje sonuçlanır. Eğitimle ilgili bir karar verilir. Uzak bir akrabamızla ilgili bir konu aydınlanır.

Merkür-Jüpiter ile örtüşen bu Dolunay, işlerimizi doğru ve düzgün bir şekilde yapılacağını, bir planlamanın uygun şartlarda yürürlüğe konacağını da işaret etmektedir. Size destek verecek kişilerin de göstergesidir. Ay-Neptün görünümü, bu Dolunayda ilişkinizle alakalı konularda veya genel olarak aşk hayatınızla ilgili meselelerde aklı başında düşünmeniz gerektiğini söylemektedir.

 

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Sevgili Yaylar Cuma gününe, saat 13:12 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak Dolunay etkisinde başlıyoruz. Başkalarıyla olan mali ortaklıklarımız, bağlantımız yönünde  endişeli olduğumuzu gösteriyor. İyi niyetimizin suistimal edilmesi halinde canımız sıkılır. Eğer ev borcumuz varsa, ödemeler bizi biraz yoruyor olabilir. Ailemize ait bir mal veya mülkün satışı, eş veya iş ortağımızla alakalı parasal konular hassasiyet yaratabilir. Dağılmamak, neyi nereye verdiğimizi bilmek lazımdır. Bu Dolunay, hedefimize uygun şekilde hareket etmemiz gerektiğini söylüyor. Sorumluluklarımızı vurguluyor. İleriye dönük düşünmemiz gerektiğini, mali konularda akılcı olmanın önemli olduğunu söylüyor.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

 

Sevgili Oğlaklar Cuma günümüz, saat 13:12 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak Dolunay etkisinde başlıyor. İlişkinizi ilgilendiren bir konuda sorumluluk yönünde önem taşır. Hassasiyet yüksektir. Ancak ne olursa olsun sonucun temkinli bir şekilde ele alınmasında yarar vardır. Dolunayın Merkür-Jüpiter görünümüyle örtüşmesi, eş veya partnerle yolların ayrılması anlamına gelse de, bu bildiğimiz bir ayrılıktan ziyade, bir yolculuğun işaretçisi olabilir. İş veya eğitimle alakalı bir konu nedeniyle siz veya partnerinizin başka bir yere gitmesi gerekebilir.

Ay-Neptün görünümü, bu Dolunayda idealleriniz çerçevesinde hareket etmenizi sağlayıcı etkisini vurguluyor. Sorunlarınızı mantık yoluyla çözmenizi sağlar. İletişimdeki becerikliliğiniz yükselir ve dış dünyada kendiniz için en uygun olanı saptamanız kolaylaşır.

 

,KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

 

Sevgili Kovalar saat 13:12 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak Dolunay, çalışma hayatımızla ilgili konulardaki hassasiyetin işaretçisidir. Başkalarına faydalı olmaya çalışırken, bunun kıymetini bilmeyen insanlar sizi üzebilir. Yaptığımız işten zevk alamıyorsak yeni iş arayışında bulunmamız mümkündür. Siz anlamlı ve gerçekten doyum hissettiğiniz bir ortamda ancak mutlu olursunuz. Bu Dolunayda, bir yandan sorumluluklar baskın şekilde kendini hissettirirken diğer taraftan tekdüze, yorucu, huzursuz bir ortamda çalışmanın ne kadar zor olduğunu düşünebilirsiniz. Benim sizlere tavsiyem,  eğitim, iş ve hayata bakış açınız anlamında bilgilenmeye, kendinizi geliştirmeye, insanlara tecrübelerinizi göstermeye dönük aktivitelere yönelmenizde yarar var. Bunlar sizi tekdüze bir hayattan kurtarır ve birçok insanla temas etmenizi ve tanınmanızı sağlar.

Ay-Neptün görünümü, bu Dolunayda maddi konularda gerçekçi ve doğru karar vermenin önemini vurguluyor. Paranın öneminin farkında olmalıyız. Yarınlarımızı garanti altına alacak şekilde düşünmeliyiz. Bugün ilişkilerinizi tekrar bir gözden geçiriniz. Yeteneklerinizi geliştirmeniz için size ilham veren bu görünümü yararlı buluyorum.

 

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

 

Sevgili Balıklar saat 13:12 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak Dolunay, aşk hayatınız ve idealleriniz yönünde önemli olup, iki hafta önce verilmiş kararların geldiği son noktayı görmenizi sağlıyor. Bu Dolunay, liderlik etmek, öncü olmak arzunuzdur. Durum böyle olunca, gelişimden yana olacak şekilde durumlara bakmak lazım. Sözgelimi finansal ortaklıkların, ilişkilerin, paylaşım anlamındaki her türlü alışverişin ilerisi adına düşünülerek gözden geçirilmesi ve hesabının yapılması faydalıdır.

Bize  bir şey kazandırmayan, yoran, hatta bir hayli zorlayan borç ve alacak meseleleri halledelim ki, hayatı daha güzel bir şekilde ele almanız mümkün olsun.Ay-Neptün görünümü bu Dolunayın, sizi kötülüklerden koruyan, yaratıcı düşünmenizi sağlayan rahatlatıcı ve sakinleştirici etkisini işaret ediyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.