1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 25 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
25 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

25 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Yalnız kalma ve kafa dinleme isteğiniz ağır basacak. İş yerinde ortaya çıkan karışıklıklar moralinizi bozabilir. Yeni bir aşk için eskilerden kurtulmanız gerek.

BOĞA: Ne istediğinize karar vermek bu kadar zor olmasın. Sizden haber bekleyenler var. Kendinizle uğraşırken ailenizi ihmal etmeyin.

İKİZLER: Bugün etrafa neşe saçacaksınız. Gündeminizde aşk var ve bu sizi çok mutlu ediyor. Bazı sorumluluklarınız es geçmeyin.

YENGEÇ: Yetersizlik hissi ile baş etmek için kendinizi insanlardan geri çekip yalnız kalmaya ihtiyacınız var. Etrafınızda sizi yanlış yönlendiren insanlar olabilir.

ASLAN: İş hayatınızda daha temkinli davranmanız gerekiyor. Olayları akışına bırakırsanız sorun yaşayabilirsiniz. Sevindirici haberler alabilirsiniz.

BAŞAK: Gün boyunca sevdiğiniz kişiyle olmadık konularda tartışabilir, inatçılık yapabilirsiniz. Dediğim dedik tavırlardan vazgeçmeniz gerekiyor.

TERAZİ: Maddi açıdan elinizin ferahlayacağı bir gün geçirebilirsiniz. Sağlığınızı çok ihmal ediyorsunuz.

AKREP: Hayatınızda size zarar verebilecek, üzecek şeylere tahammülünüz yok. İş hayatınızda ise bazı konularda desteğe ihtiyacınız olabilir

YAY: Bulunduğunuz ortamda oldukça popülersiniz. İkili ilişkilerinizde ise iletişim yeteneğiniz oldukça iyi. Ne istediğinizi anlayana kadar yeni bir işe başlamayın.

OĞLAK: Sorunu her zaman kendinizde bulmamalısınız. Bazen çok iyi niyetli davranıyorsunuz. Bu iyi niyetinizi kötüye kullanan insanlardan uzak durmalısınız.

KOVA: Sevinçli ruh halinizin herkes farkında. Ailenize bir an önce fikirlerinizi söylemelisiniz. Şans sizden yana. Büyük değişimlere hazır olun.

BALIK: Gün içerisinde sevdiğiniz kişiyle seyahat planları yapabilir. Bunun için alışveriş yapabilirsiniz. Beklemediğiniz bir yerden iş teklifi alarak şaşırabilirsiniz

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.