1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 25 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
25 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

25 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ:
Sevgilinizin kimi zaman kıskançlık krizlerine girmesini bu kadar büyütmeyin. Aslında o da size yeterince güveniyor, ama kendini kontrol etmekte zorlanıyor. Karşınızdaki insanın da en az sizin kadar hassas olabileceğini unutmayın. Ortak iş yaptığınız kişilerle yapacağınız görüşmeler yeni fikirler üretmenize ve yeni para kaynakları yaratmanıza neden olabilir. Maddi sıkışıklığınızı gidermek için elinizden geleni yapıyorsunuz, biraz şansa ihtiyacınız var. Zayıf düşen bünyeniz hastalıklara davetiye çıkarıyor.

BOĞA:
Bugün yıldızların kötü etkileri altında kalabilirsiniz. Bazı ters durumlar, arzularınızın aksi davranışlar ile karşılaşmanız mümkün. Sadece bugünlük olan bu durum karşısında sabır! Sevgilinizi istemeden kırabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkileriyle iş ilişkilerini karıştırmak bazen çalışma yaşamınızı zorlaştırıyor. Bugün çevrenizdeki herkesle hararetli tartışmalardan kaçının. Epeydir yaşadığınız ekonomik sorunlar bitecek gibi görünüyor. Sağlık konularını gereğinden fazla abartıyorsunuz.

İKİZLER:
Sevgilinizle olan ilişkilerinizde sorunlar olabilir. Bugün partnerinizle ilişkinizde düşünceli davranmalı ve sözlerinizi tartmadan konuşmamalısınız. Eski bir iş arkadaşınızla ortaklığa girmeyi düşünüyorsunuz. Planlarınızın gerçekleşmesi için zamana ve paraya ihtiyacınız var. Ummadığınız biri size bu konuda destek olabilir. Maddi zorlukları aşmak üzeresiniz, para durumuzda hızlı bir değişiklik söz konusu. Sağlığınızı çok fazla ihmal ediyorsunuz. Bu gidişle hasta olacaksınız.

YENGEÇ:
Sevgilinizin yakın bir akrabasıyla aranızın açık olması, hatalı değerlendirmelere yol açıyor. Partnerinizin gereksiz bulduğunuz bazı yakınmaları, sandığınız gibi dış kaynaklı değil. Yakın bir iş arkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğunu söyleyenler var. Hemen yargılara, sonuçlara varmaya çalışmayın. Kafanızın karıştığı konularda gözlemciliğiniz size doğru yolu gösterecektir. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızda ufak tefek terslikler olabilir. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

ASLAN:
Sevdiğinize düşüncelerinizi ve duygularınızı açıkça ifade ederek onunla paylaşın. Eğer kalbiniz boşsa artan çekiciliğinizle olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ummadığınız biriyle aranızda duygusal bir ilişki olabilir. Son zamanlarda işleriniz hiç de yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayın. Sabırlı davranırsanız kazanırsınız. Zaten bu da sizin en büyük özelliğiniz. Parasal konulara yönelik gelişmeler beklediğinizden farklı olabilir. Küçük sağlık sorunlarını bu kadar büyütmeniz için bir sebep yok.

BAŞAK:
İlişkinizde problemler var. Eğer ilişkiniz istediğiniz gibi yürümüyorsa, uzatmadan bitirin. Çünkü uzaması sizi ve onu yıpratır. Çok istekli çalışıyorsunuz. Bu da iş hayatınızda size bir ayrıcalık kazandırıyor. Genel olarak yolunda giden işlerinizin, son günlerdeki geçici teklemeleri sizi bu kadar düşündürmesin. Sevindiğiniz bir para haberi, geçici olarak bir hayal kırıklığına dönüşebilir. Sinirlerinizin gerginliği sırt ve boyunda kasılmalara ve ağrılara yol açıyor. Gevşetici egzersizlere ihtiyacınız var.

TERAZİ:
Bir süredir yaşadığınız duygusal karmaşa, sizi yanlış yönlendirmeye çok elverişli görünüyor. Çok acil almanız gereken kararları bir süre ertelemeniz sizin için iyi olacak. İş yerinde keyfinizi kaçıran birileri var. Uzun zamandır kafanızı meşgul eden bir konuda karşınızdaki kişilerle yüzleşmek istiyorsunuz. Fakat bunun için doğru bir gün değil. Sizi rahatsız eden ters durumlar olabilir, fakat bu anlamda beklediğiniz karşılaşma olmayacak. Parasal konularda attığınız sağlam adımlar size kazandırıyor.

AKREP:
Oldukça keyifli ve hareketli bir güne hazır olun. Hareketliliğiniz ve canlılığınız çok zaman partnerinizi şaşırtıyor. Size ayak uydurmakta zorlandığını hissettiği zaman, içine dönmeyi tercih ediyor. Zihinsel gücünüz çok yüksek olmasına rağmen, üzerinizdeki gevşeklik ve çalışmaya isteksizlik, performansınızın çok düşmesinde etken olabilir. En azından temel günlük işleri ihmal etmemeye çalışın. Parasal açıdan şanslı dönemdesiniz. Kendinizi daha sağlıklı hissetmek için spora başlayın.

YAY:
Son günlerde duygusal yaşantınızla ilgili karışık düşünceler birbirini kovalıyor, huzur bulamıyorsunuz. Duygusal anlamda mantıklı hareket ederseniz, bu ilişkinizde daha mutlu olursunuz. Biraz da olayları akışına bırakın, hayatta her şey olabilir. Yeni bir iş teklifi alma olasılığınız bu dönemde çok yüksek. Yanlış adımlar atmaya müsait olduğunuz bu zaman diliminde harekete geçmeden önce çok iyi düşünmelisiniz. Para konularında talih genellikle sizden yana. Spor yapmamak sizi hamlaştırdı.

OĞLAK:
İlişkinizin toparlanması için sizin desteğinize ihtiyacı var. İkinizin ortak bir dostu, gergin sinirlerinizi yumuşatıp sizi daha yapıcı davranmaya yöneltebilir. Kendinize olan güveniniz nedeniyle sizi rakip gören birisinin farkında bile değilsiniz. Onunki zarar verecek bir rekabet gibi görünmüyor, sadece sizi örnek alıp sizi geçmeye çalışıyor. Parasal çalışmalar yaparken elinize geçen fırsatları değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. İncecik ve zarif bir beden için; ince dilimler faydalı olacak.

KOVA:
Sevgilinizi ve ilişkinizi o kadar gözünüzde büyütüyorsunuz ki, bazen gerçeklerin tamamını göz ardı edebiliyorsunuz. Biraz daha gerçekçilik ona da size daha iyi gelebilir. İşsiz kalma korkunuzdan dolayı eliniz kolunuz bağlanmış vaziyette. Bu endişelerinizi bir kenara bırakıp fırsatları değerlendirmeye çalışın. Son günlerdeki ödemeleriniz sizi bunalttı. Vaktiyle ne kadar gereksiz harcamalar yaptığınızı düşünmek için artık çok geç! İş yerinde yaşayacağınız stresin sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin.

BALIK:
Aşk ilişkinizde sizi derinden etkileyen yoğun bir sevginin sarhoşluğu içindesiniz. Duygularınızı gizlemeyin ve önünüze çıkacak aksiliklerin sizi yıldırmasına da izin vermeyin. Mesleğinizde gerçeklere dayanarak sergileyeceğiniz tavır, kurallı ve sistemli hareket etmenizi sağlayacak. Kesin olarak verilmiş kararlara bağlı kaldığınız sürece mutluluğa ve başarıya ulaşmanız mümkün. Anlık arzularınız bütçenizi ciddi anlamda sarsabilir. Alkollü içecekler ve yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.