1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 25 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
25 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

25 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün iş hayatınızla sorumluluklarınızın bilincinde olabilirsiniz. İşlerinizi ilerletmek için çaba göstermeniz gerekebilir. Gün içindeki sıkışıklıkların keyfinizi bozmasına izin vermemelisiniz. Geçmişte kalan işleri bitirmek için uygun bir gündesiniz. Üstlerinizle birlikte hareket ederseniz işlerinize daha rahat yön verebilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün yeni şeyler öğrenmek için fırsatınız olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda sıkıştığınızı hissedebilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Farklı işlere yönelebilirsiniz. Düşüncelerinizi etrafınızdaki kişilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Aşkta zorlanmalar yaşayabilirsiniz. İşlerinize duygusal durumları karıştırmamayı öğrenmelisiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Ortaklı konularda kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Bazı konuları çözmek ve yön kazandırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Gün içinde kriz yaratabilecek durumlar meydana gelebilir. Sakin kalmanızda fayda var. Rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün ilgi odağınız eşiniz olabilir. Mücadele verdiğiniz işlerde sonuç almak güç olabilir. İkili ilişkilerinizde kendinizi dengede tutmaya çalışmalısınız. İşleriniz için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Parasal konularda zararlar gündeme gelebilir. Duygusal olarak zorlandığınız konular gündeminizi etkileyebilir. Sakin kalmanızda fayda var.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün çalışma hayatınız yoğun geçebilir. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte organize olmanız gerekebilir. Temel atmak istediğiniz konular için uygun bir gündesiniz. Hizmet aldığınız kişilerle aranızı iyi tutmanızda fayda var. Kadınlarla ilgili konulara hassas yaklaşmanızda fayda var. İlerleme kaydetmek istediğiniz işlerinize yönelebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün keyif aldığınız şeylere yönelmek için uygun bir gün. Kendinizi şımartabilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi meşgul edebilir. Günlük işlerinizi toparlayabilirsiniz. Sanatsal uğraşlar sizi iyi hissettirebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün ev hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sakin bir gündesiniz, rutin işlerinizi halledebilirsiniz. Güvenlik konularıyla uğraşabilirsiniz. Toprak veya emlak işlerinizde yavaşlama görülebilir. Gün içinde geçmişe ait konular gündeme gelebilir. Kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanızı daha iyi anlamaya çalışabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün zihinsel olarak yoğunsunuz. Duygusal olarak hareketli bir gündeminiz olabilir. Yakın arkadaş çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Yeni başlayacağınız konularla ilgili hazırlık yapma fırsatı bulacağınız bir gündesiniz. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Ticari konularda yeni kararlar almak uygun olmayabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün yeni başladığınız işlerinizde çaba göstermeniz gerekebilir. Harcamalarla ilgili konulara kısıtlama getirmek isteyebilirsiniz. Parasal birikimlerinizi yönlendirmek için uygun bir gün değil. Sorumlu olduğunuz konuları yönetmek için mücadele edebilirsiniz. İşlerinizdeki sorumluluklarınız artabilir. Yakın çevrenizdekilerden yardım alabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün hassas olduğunuz konular sizi yorabilir. Arkadaşlarınızla planlar yapabilirsiniz. Yeni başlangıçlar için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda empati kurmanız sizin yararınıza olabilir. Beden sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Önemli kararlar almak için biraz daha bekleyebilirsiniz. Duygusal konulara ön plana çıkabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün sorumluluklarınıza daha fazla yönelmek isteyebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Rutin işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bazı olayları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Para ile ilgili konularda zorlanmalar olabilir. Aşkta kendinizi ifade etmekte zorlanıyor olabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün sorumluluklarınıza daha fazla yönelmek isteyebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Rutin işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bazı olayları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Para ile ilgili konularda zorlanmalar olabilir. Aşkta kendinizi ifade etmekte zorlanıyor olabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.