1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 25 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
25 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

25 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: İkili ilişkilerinizde kabul ettirici, baskıcı olmak yerine uzlaşmacı olursanız sıkıntılı süreci kolayca atlatabilirsiniz. Çalışma ortamınız ortak çalışmaya dayalı ise ayrıca dikkat etmenizde fayda var.

BOĞA: Maddi konularda zorlanan arkadaşınıza yardımcı olmak isteyebilirsiniz. Hem ikili ilişkilerinizde hem de ekonomik konularda kazançlı çıkan siz olabilirsiniz.

İKİZLER: Bugün kimsenin sözüne itibar etmeyebilirsiniz. Sizi inandırmak kolay olmayacaktır. Her yaşanılanı konuma ve zamana göre değerlendirmelisiniz. Kıyas içine girdiğiniz zaman unutmayın yanılan siz olabilirsiniz.

YENGEÇ: Ekonomik anlamda attığınız adımların karşılığını almaya başlayabilirsiniz. Küçük çaplı yatırımlar yapmanız gelecekte size daha da kazançlı bir şekilde geri dönebilir. Duyguların yoğunlaşması aynı zamanda zıtlıkları da beraberinde getirebilir.

ASLAN: Çevrenizi yargılamak yerine, herkesin bir sınırı olduğunu düşünmelisiniz. Kimsenin sizin gibi olmasını bekleyemezsiniz. Biraz daha esnek davranırsanız hem siz yok yere gerilmemiş hem de kimseyi kırmamış olursunuz.

BAŞAK: Geleceğinizle ilgili belirsizliklerden bir an evvel kurtulup kendinize bir yol çizmek istiyorsunuz. Kendinize zaman tanımak konusunda bu kadar sabırsız olmayın.

TERAZİ: Siz düşüncelerinizi hayata geçirmek isterken beklenmedik engellerin karşınıza çıkmasına bir anlam veremiyor olabilirsiniz. İdeallerinizden kolay kolay vazgeçecek yapıda değilsiniz. Bu da sizi hayata karşı daha inatçı ve mücadeleci yapıyor.

AKREP: Aşk hayatınızda hareketli bir gündesiniz. Hisleriniz konusunda açık olmanız size fayda sağlayacak, yakınlaşmak istediğiniz kişiyle bu şekilde iletişim kurabilirsiniz.

YAY: İsteklerinize ve problemlerinize odaklanıyorsunuz. Duygularınız yerine mantığınızla hareket etmeyi tercih edeceksiniz. Pratik ve yapıcı davranışlarınız sayesinde içinde stresli durumların üstesinden gelebilirsiniz.

OĞLAK: Uzun zamandır beklediğiniz huzuru ve sakinliği yakalayabilirsiniz. Fakat bunun sizi rehavete sürüklemesine izin vermemelisiniz, yakın zamanda yoğun dikkat gerektirecek durumlarla karşılaşabilirsiniz.

KOVA: Kendinizi bu kadar zorlamamalısınız. Son dönemde yaptığınız bazı harcamaların canınızı sıkmasına izin vermeyin. Ailenizin yanınızda olduğunu göstermesi maddi anlamda sizi rahatlatacaktır.

BALIK: Yeni bir ilişkiye başlamakta çekimser kalıyorsanız, duygularınıza kulak vermenizde fayda var. Sezgileriniz sizi yanlış yönlendirmeyecektir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.