1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 25 GÜN HAPSE MAHKUM OLDU
25 GÜN HAPSE MAHKUM OLDU

25 GÜN HAPSE MAHKUM OLDU

25 gün hapse mahkum oldu

A+A-

Girne’de alkol tesiri altında “müstehcen teşhirde” bulunan, kavga çıkaran ve tuvaletini yapan sanık yargılanarak suçlu bulundu

Girne ve Boğazköy’de alkol tesiri altında “müstehcen teşhir”, “namus ve ahlaka aykırı davranış”, “sarhoşluk” ve “ithale-i lisan” suçlarını işlediğini kabul eden sanık Ramazan Göksu, dün yargılanarak suçlu bulundu.
Girne Kaza Mahkemesi’nde görülen duruşmada sanık Ramazan Göksu, 25 gün süreyle hapis cezasına çarptırıldı.
Ülkede çalışma izniyle bulunan Ramazan Göksu, işlediği tüm suçları alkol tesiri altında yaptığını belirterek, “Başıma ne geldiyse alkolden geldi. Bu olaylardan sonra artık herhalde alkolü bırakırım” dedi.
Boğazköy’de geçtiğimiz ay bir apartmanın altında herkesin göreceği bir şekilde 237 promil alkol tesiri altında cinsel organıyla oynarken polis tarafından suçüstü yakalanan ancak teminat şartlarını yerine getiremediği için cezaevine gönderilen sanık Ramazan Göksu, hakkındaki dosyanın hazırlanmasının ardından dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.
Savcı Mustafa Atakara, sanığın geçmişten kalan benzer suçlarının olduğunu ve sanığın kabul etmesi durumunda hepsinden aynı anda yargılanabileceğine dikkat çekti. Hakkındaki suçlamaları kabul eden Ramazan Göksu, işlediği tüm suçlardan dolayı itham edildi.
Ramazan Göksu, 20 Temmuz 2014 tarihinde Boğazköy’de sarhoşken cinsel organıyla oynadığını, 10 Şubat 2014 tarihinde alkollüyken kavga çıkarıp, etrafa küfürler savurduğunu ve 1 Temmuz tarihinde Girne Ziya Rızkı Caddesi’nde alkol tesiri altındayken tuvaletini yapıp etrafa bağırıp çağırdığını kabul etti.
Ceza Davaları Yargıcı Gökan Asafoğulları, sanığın alkol tesiri altında farklı tarihlerde birçok kez suç işlemesinin ağırlaştırıcı, suçunu kabul edip adaletin erken tecelli etmesini sağlamasının ise hafifletici bir unsur olduğuna dikkat çekerek sanığa 25 gün süreyle hapis cezası verdi.

KIBRIS

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.