1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 25 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
25 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

25 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Özel hayatınızda disipline olmanız zor olabilir. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde sabırsız olmayın. Bayramı ailevi ortamlarda karşılaşayacaksınız.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yakın çevrenizle yapacağınız hamlelerde abartmaya yatkın olabilirsiniz. İletişiminiz hızlı çalışacak. Bugün, kısa vadeli geziler gündeme gelebilir. 

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Aşk hayatınıza, ailenize veya çocuklarınıza harcamalarınız artabilir. Abartmadan onları mutlu edin. Sevdiklerinizle keyifli bir bayram sizi bekliyor

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Aileniz için bir şeyler yapma arzunuzu abartılı bir şekilde gösterebilirsiniz. Kabınıza sığ- mayacaksınız. Mide problemlerine çok dikkat etmelisiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Enerjinizi yakın çevreniz üzerinde kontrolsüz kullanabilirsiniz. Öğrenmek istediğiniz konularda abartıya kaçmaya da meyilli olacaksınız.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Harcamalarınız konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. Maddi konularda gereğinden fazla cömert davranabilir ve kontrolsüz şekilde ilerleyebilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Dış ortamlarda hareketlerinizde abartıdan uzak durun. Kendinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın ailesiyle bağınız kuvvetleniyor.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Seyahat veya tatillerde abartıdan uzak durun. Kendinizi kontrol etmeniz kolay olmayabilir. Özellikle beslenme konusunda aşırıya kaçmamaya çalışın.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Sosyal ortamlarda harcamalarınız yüksek olabilir, kontrollü olmaya çalışın. Sevdiklerinizle birlikte çok güzel ve keyifli bir bayram geçireceksiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğiniz insanla oldukça coşkulu ve abartılı hareketler içinde olabilirsiniz. Kendinizi son derece iyi hissedeceksiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün, dış ortamlarda kendinizi gösterebilirsiniz. Yapılması gereken işlerle uğraşmak önem kazanabilir. Abartmadan yolunuzda ilerlemeye bakın.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Özel hayatınız ve keyfiniz için yapacağınız harcamalar yüksek olabilir. Abartılı davranmaktan uzak durun. Bayramın tadını doyasıya çıkaracaksınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.