1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 25 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
25 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

25 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün aceleci olmamak ve yarım kalan işleri tamamlamak daha iyi olacak. Duygusal açıdan kendinizi fazla hassas hissedebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün sevdiğiniz kişilerle birlikte olmak ve paylaşmak önemli. Duygusal açıdan daha verici ve fedakar olabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Hafta sonu olmasına karşın kendinizi daha sorumlu hissettiğiniz durumlar içinde olabilirsiniz. Ancak fazla yüksek beklentiler içinde olmamalısınız.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün kendinizi geliştirebileceğiniz ve yenilikler düşünebileceğiniz imkanlar bulabilirsiniz. Yeni insanlar hayatınıza çok şey katabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün duygusal alanda daha rahat olmaya bakın. Bazı endişeler ve beklemeler yüzünden kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün eşinizle ya da yakın arkadaşınızla ilgili bir konu ile daha fazla ilgilenebilirsiniz. Genel olarak dışsal etkilere fazlasıyla açıksınız.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Gün içinde daha iyi bir plan yapmalı ve ortaya çıkabilecek belirsizlikleri anlmaya bakmalısınız. Başkalarına hizmet ve fedakarlık etmek gerekebilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün sevdiklerinizle ilgili konularla daha çok ilgilenme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Olaylar üzerine gitmektense daha anlayışlı olmaya bakın.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün biraz kendi iç sesinizi dinlemeniz ve duygularınızı anlamanız gerekli olabilir. Duygusal açıdan fazla dağılmamaya bakmalısınız.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Yakın çevrenizle ilgili konular düşüncelerine dağınıklık getirebilir. Ancak hayal gücünüzden faydalanabileceğiniz olanaklar bulabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün yetenekleriniz üzerinde daha fazla düşünebilirsiniz. Hemen bir sonuca ulaşamasanız da, parasal konular önemli olabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken yaratıcı yönlerinizi daha fazla öne çıkarıyor. Her zamankinden daha hassas davranabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.