1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 25 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
25 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

25 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor.

A+A-

KOÇ: Aile büyüklerinden sürpriz hediyeler alabilir. Uzun süredir istediğiniz şeye kavuşabilirsiniz. Sevdiklerinizle daha çok vakit geçirmek isteyeceksiniz. Kısa süreli tatiller söz konusu.

BOĞA: Biraz tatil keyfinizi yerine getirebilir. Kendinize gelmek için iyi bir fırsat olabilir. Girdiğiniz ortamlarda sürekli peşinizde olan biri olabilir. Ona bir şans vermelisiniz.

İKİZLER: Bencil olmaktan vazgeçmelisiniz yoksa bu durum sizi zor duruma sokabilir. Başka insanların haklarına da saygı duymalısınız. Aileniz bu durumdan biraz şikayetçi.

YENGEÇ: Hedefleriniz giderek büyüyor ve gerçekleşmesi için daha çok çalışıyorsunuz. Başarı size çok yakın. Attığınız adımları daha emin atmanızda yarar var.

ASLAN: Herkesi yargılamaktan vazgeçmelisiniz. Herkes hata yapabilir bunu unutmayın. Pişman olacağınız şeyler söylemekten kaçınmalısınız.

BAŞAK: İş hayatınız bu aralar istediğiniz gibi ilerliyor. Başarılarınızın herkes farkında. Terfi almanız an meselesi.

TERAZİ: Enerjik ve atak yapınızı daha fazla zorlamanın bir anlamı yok. Çevrenizde güçlü dostlara ihtiyacınız var Onların kararlı yapıları sizin tarzınıza uygun.

AKREP: Duygu ve düşüncelerinizi çevrenizdekilerle doğrudan paylaşacaksınız. Gerçekçi ve mantıklı fikirleriniz çevrenizi etkileyecek.

YAY: Bugün oldukça hassas ve duygusal olacaksınız. Yaşadığınız bazı olayları gereğinden fazla büyütebilir ve duygusal tepkiler verebilirsiniz.

OĞLAK: Gün boyunca maddi konularda sıkıntılar duymanız mümkün. Bu nedenle harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor.

KOVA: Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir takım sınavların eşiğinde olabilirsiniz Özlemlerinizin karşılığını her zaman bulmanız mümkün değil Onun bir takım sıkıntıları size yanlış yansıyabilir.

OĞLAK: Hayatınızı ve sizi değiştirebilecek birkaç sürpriz gelişme yaşanabilir. Heyecanlı ve enerjik bir tavırda olmak sevdiğinizin hoşuna gidecek.

BALIK: Bugün kendinizi daha keyifli ve rahat hissedeceğiniz bir gün. Sevdiğinize duygularınızı ve beklentilerinizi anlatabilir, isteklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.