1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 25 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
25 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

25 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

Koç

Bugün kişisel büyüme yönünde ilişkilerinizdeki tutumunuz önem taşıyor. Alışkanlıklarınız ya da olaylar karşısındaki tutumunuzu Kendinize dair daha sakin uyumlu bir tavırla yönünüzü belirlemek için doğru bir şekilde kullanabilirsiniz. Problem yaşadığınız insanlarla ortak noktalarda buluşabilirsiniz ve kişisel çıkarlarınızı koruyarak doğru adımlar atabilirsiniz. Özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insanın konuşmaları canınızı sıksa da anlayışlı davranmayı deneyin. Sizi gerçekten seven insanlar zarar görmenizi istemezler bunu eleştiri olarak algılamayıp onlarında fikirlerine önem vererek hareket edin. Bu dönemde sakinlik sabır dengelerini sağlayabilmeniz için anahtarınızdır.

Boğa

Göksel enerjiler kişiliğiniz ve duygularınız arasındaki dengeyi sağlamanız için sizleri uyarıyor. Kişiliğiniz ile duygularınızı dengelemeye çalışmalısınız. Bugün kadın ve erkek ilişkilerinde sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Aile bireyleriniz de bu durumun içinde olabilirler. Duygusal konularda uzlaşı sağlamanız oldukça güçtür. Fiziksel olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Duygusal konularda yapacağınız ani çıkışlar karşıt fikirlerle çatışmaları arttırabilir. Sakin davranın ve olayları sadece kendi tarafınızdan değil karşınızdakilerin yönünden de ele almaya çalışın. Uzlaşmacı tavrınızla yaşananları dengeleyebilirsiniz. 

İkizler

Gökyüzü iş hayatınızda şanslı gelişmelerle güçlenerek ön planda olacağınızı müjdelemekte. Kararlı cesur ve girişimci davranmanız gereken zamanlardasınız. 1nci önceliğiniz iş hayatınız ve kariyeriniz olmalı tüm olumsuzlukları ardınızda bırakmalı ve tamamen hedeflerinize kitlenmelisiniz. Maddi manevi tüm güçler sizinleyken bu enerjiyi doğru kullanmalısınız. Aile hayatınızda ise radikal kararlar alabilirsiniz. Siz evli bir İkiz’lerseniz eşinizin ali cengiz oyunlarını daha fazla görmezden gelmeyi bir tarafa bırakacak ve onunla ciddi bir yüzleşme yapmayı tercih edeceksiniz. İç sesinize kulak verin ve yapmanız gereken neyse harekete geçin…

Yengeç

Gökyüzü bugün uzun süredir ilişkisi devam eden Yengeç’ler için alınacak kararlar işaret etmekte. Beraber olduğunuz insanla yaşadıklarınızı değerlendirdiğiniz artı ve eksiler üzerine düşünerek kararlar alacağınız bir gündesiniz. İlişkinizle ilgili çözümsüz kaldığınız konularda aile bireylerinizin de objektif görüşlerinden faydalanabilirsiniz. Sıkıntılı bir beraberlik içindeyseniz ve yaşamın size getireceklerinden korkuyorsanız, İç sesinize kulak verin ve yaşadıklarınızı sadece karşı tarafı suçlamadan adilce değerlendirerek kararlar verin. Karar alırken korkularınızın esiri’de olmayın… İş hayatınızda bugün görüşmelerinizde sonuç almakta zorlanabilir fikirlerinize karşı çıkan insanlarla mücadele edebilirsiniz.

Aslan

Bugün planladığınız işlerinizi kolaylıkla gerçekleştirme imkanınız olacak. Değişime açık olmanızın getirdiği avantajlarla karşılaşacak ve işinizle ilgili maddi anlamda kazançlı çıkacağınızı olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Enerjiniz öylesine yüksek ve güçlüdür ki istekleriniz çevreniz tarafından kabul görecek ve insanların takdirini kazanarak desteklerini alacaksınız. Bugün hayal gücünüz ve sezgileriniz oldukça yoğundur. Risk gerektiren işlerde sezgilerinize güvenin. Hukuksal konularda sıkıntıları olan Aslan’lar problemleriniz ortadan kalkacak ve rahat bir nefes alacaksınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin küçük şeylerden büyük tartışmalar çıkarmaya çalışır tarzda yaklaşımına tepkiniz oldukça sert olacaktır. Sizler yapınız gereği oldukça sabırlı insanlarsınız fakat her şey bir yere kadar… Sizin sabrınızı zorlamak hiç kimse için olumlu sonuçlar doğurmayacaktır.

Başak

Gökyüzü ikili ilişkilerde rahatsız olduğunuz konulara tahammülünüzün kalmadığına işaret etmekte. Patlamaya hazır bomba misali üzerinize çok fazla gelinmesi halinde her an piminiz çekilebilir. Kendinizi hemen her konuda haklı bularak hareket edebilirsiniz bu size kısa bir süre için üstünlük sağlasa da sonuçları oldukça yıkıcı olabilir. Anlık öfkeler farklı arayışlar içine girmenize sebep olabileceğinden geri dönüşü mümkün olmayan hatalar yapmanıza neden olabilir. Dikkatli davranın ve hür iradenizi ortaya koyun. İş hayatınızda ise şanslı bir gündesiniz. Önemli fırsatlarla karşılaşabilir büyük bir çıkış gerçekleştirebilirsiniz. İlişkisi olmayan Başak’lar ise arkadaşları aracılığı ile romantik bir birlikteliğe adım atabilirler.

Terazi

Gökyüzü bugün işinize konsantre olmanız ve dışarıdan gelen hiçbir müdahale ile muhatap olmadan yapmanız gerekenleri tamamlamaya çalışmanız için uyarıyor sizleri. Bunları yaptığınız takdirde beklediğiniz başarıya ulaşacak ve kariyerinizde bir yıldız gibi parlamaya başlayacaksınız. Ruhsal anlamda enerjinizin düşmesine izin vermediğiniz sürece kimse sizi engelleyemez. Özel yaşamınızda ise gelişmeler sizin istediğiniz doğrultuda gelişmiyor diye pes etmemelisiniz. Yaşanan olumsuzluklarla mücadele etmediğiniz sürece huzurlu günlerin gelmesini de bekleyemezsiniz. Kimsenin elinde sihirli bir değneği yok olumsuzlukları olumlu hale getirebilmek için. Ancak insan kendine güvenerek yaşamında ki rahatsızlıklarla mücadele etmeyi seçer ve kararlılıkla olayların üzerine giderek bunu gerçekleştirebilir. Seçim sizin…..

Akrep

Aşk ruhunuzu sarıp kuşatma almışken yaşadığınız zorlukları aşacak güce eriştiniz. Yaşamınızda bir dönem kapanıp bir dönem açılıyor, İsteklerinize ulaşabileceğiniz güçlü ve görkemli günlere çok az kaldı. Aklınızı kullanmalı ve hiçbir hareketinizi plansız yapmamalısınız. Bu süre içinde gizliliğe önem vermeli ve duygularınızı kontrol altında tutup kendi içinizde yaşamaya çalışmalısınız. Bu olumlu etkiler iş hayatınızda da kendini göstermeye başlıyor. Yüzünüze kapanan kapılar haksızlıklar yerini güzel gelişmelere bırakıyor. Marsın burcunuz da ki güçlü etkileri sizleri şu anda bulunduğunuzdan çok daha iyi noktalara taşıyacak güçte. Yüreğinizden gelen sese kulak verin ve ilerleyin….

Yay

Fırsatların kapınızı çalmasını beklemeden kendi fırsatınızı kendiniz yaratacağınız süreçtesiniz. Kendinize sistemli bir çalışma tarzı benimsemeli size güvenen seven insanların sözlerini önemseyerek bunları yaşamınızda uygulamaya başlamalısınız. Yeni fikirlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyin mesleğinizle ilgili konularda bir projenin ya da grubun fikirlerinize ihtiyacı olabilir çekimser ve ürkek davranmadan sizden istenileni gerçekleştirebilecek güçtesiniz. Özellikle otorite konumundaki insanlarla iletişiminiz mükemmel olacaktır. Sizi keşfetmelerini sağlayabilirsiniz. Özel ve aile yaşamınızda ilişkileriniz de emek verip sevdiğiniz insanların sizi ödüllendirir tarzda yaklaşımlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bugün kendinizden emin cesur ve çekici tavırlarınızda karşınızda kim olursa olsun iyi ve olumlu ilişkiler kurar ve kendiniz için olumlu şartlar yaratabilirsiniz.

Oğlak

Gökyüzü büyük bir değişimin içinde olmanın verdiği karışık duygular yaşadığınıza işaret etmekte yaşanan olayları anlamakta zorluk çekiyorsunuz. Yaşananları anlamaya çalışın. İş ve özel yaşamınızda süregelen şartların sizin müdahaleniz olmaksızın değişmeye başlaması ile nasıl davranmanız gerektiği konusunda bocalamanıza neden oluyor. Yaşananları olumlu yönden değerlendirip anlamayı başardığınız da her şey sizler için daha kolay olmaya başlayacak. Bu süreçte güvendiğiniz insanların fikir ve görüşlerine başvurmakta sizin için son derece faydalı olacaktır. Özel hayatınızda ise isteklerinizi rahatsızlıklarınızı net bir şekilde ifade edip orta yolu bulabileceğiniz bir gündesiniz.

Kova

Bugün gerçeklerle yüzleşme isteğiniz oldukça kuvvetlidir ve var olan şartları yükseltmek için büyük bir değişim ihtiyacı duyarsınız. Sezgilerinizde oldukça kuvvetlidir ve bu konuda sizlere yardımcıdır. Yaşamın size sağlamış olduğu şanslara sahip çıkma zamanıdır şimdi. Biriken gündelik işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz bugün. Yapmak istediklerinizi netleştirin ve kararlarınızdan asla vazgeçmeyin. Arkadaşlarınızın bazı sözleri sinirlerinizin bozulmasına neden olabilir. Şimdi başkalarının ne söyledikleri değil sizin ne istediğiniz önemlidir. Kimsenin sinirlerinizi bozmasına izin vermeden kendinizi yapmak istediklerinize odaklayarak hareket etmelisiniz. İsteyin ve gerçekleştirin. Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kararlar almak için uygun bir zamanda değilsiniz daha sonra pişmanlık ve üzüntü duymak istemiyorsanız kararlarınızı daha sonrasına bırakmanız daha doğru olacaktır.

Balık Bugün pozitif enerjinizle kendinizi yeniden doğmuş gibi hissedebilirsiniz içinizde sebebini adlandıramadığınız bir huzur ve mutluluk vardır. Bu güzel enerji çevrenizdeki insanlarında dikkatini çekecektir. Olayları değerlendirme tarzınız son derece objektif ve etkileyicidir. İlişkilerinizde son derece sıcakkanlı tavrınızla denge ve uyumun keyfini çıkarabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün kendinize vakit ayırın sevdiğiniz dostlar ya da aile bireyleri ile birlikte zaman geçirmeye çalışın keyifli sohbetler paylaşımlar size çok iyi gelecektir. İşinizle ilgili konularda ise kararlı ve cesur davranmanız gerektiğini aklınızdan çıkarmayın

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.